MARNet - уназадени со години!

• Креатор на темата Креатор на темата Gandalf
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе го пренасочи на неговиот сајт, да добие посетители кои залутале.. Претходно, така беше случајот со kajgana.com.mk.

Но сега, според новите правила (за копиљаци да не прават педерски финти), за да регистрира домен кој ќе содржи kajgana.mk треба да добие писмено одобрение од оној кој веќе го има регистрирано kajgana.com.mk, а ќе го добие не оваа среда, туку другиот петок.
аха... сваќам...
а кој го пренасочил и каде цом.мк...?

Две недели никој не крева на телефон, ебате фирмата ебате:nerv: Па сега пред малку се јавив во ректоратот и ми викаат овде се, само има пауза од 12 до 12 и пол, абе алоо 11 е :nerv: Па згора на се на крај ми вика у движење се:icon_eek:

Две недели никој не крева на телефон, ебате фирмата ебате:nerv: Па сега пред малку се јавив во ректоратот и ми викаат овде се, само има пауза од 12 до 12 и пол, абе алоо 11 е :nerv: Па згора на се на крај ми вика у движење се:icon_eek:
Да, летаат низ канцеларии. :angry2:

Изгледа требало овде да напишам па да ми кренат, фајнлии:pop:

Сега мене не ми креваат. Спушти слушалка акашо.
Или до 4 работат?

Сега мене не ми креваат. Спушти слушалка акашо.
Или до 4 работат?
Мислам дека до 2-3 работат :)
Врти им околу 10:30, тогаш се најпродуктивни.

Лица со посебни потреби, од 10 до 2 работат...
Кога ќе направат по либерални услови за регистрација на домен, поголема ажурност...

Морам да ги пофалам дечките од Марнет. Ја пратив апликацијата во петок денеска беше регистран доменот. Добро е :D

Морам да ги пофалам дечките од Марнет. Ја пратив апликацијата во петок денеска беше регистран доменот. Добро е :D

Мора да ги пофалу дечки од марнет. Стврано бева брзи, у петак гу прати апликацију днска беше регистриран домен. :D

Мора да ги пофалу дечки од марнет. Стврано бева брзи, у петак гу прати апликацију днска беше регистриран домен. :D

Шо стори бре :)) Изгледа ова ќе да е прва пофалба. Јас денес бев таму у канцелариите, беа прилично фини за разлика од понашајот по телефон, ама џабе пак не се разбравме:pos:

Шо стори бре :)) Изгледа ова ќе да е прва пофалба. Јас денес бев таму у канцелариите, беа прилично фини за разлика од понашајот по телефон, ама џабе пак не се разбравме:pos:
дај молимте кажи кој се и шо се и колку души работат, колку години имет и зш работет вака...
многу ме интересират:vozbud::vozbud::vozbud:

Па има една канцеларија со една тетка која не е упознаена со ништо, нејзината должност е само да прима документи, и има уше една канцеларија, они си го викат тоа компјутерски центар :)) јас кога отидов имаше само еден, така да се на се двајца :)

Па има една канцеларија со една тетка која не е упознаена со ништо, нејзината должност е само да прима документи, и има уше една канцеларија, они си го викат тоа компјутерски центар :)) јас кога отидов имаше само еден, така да се на се двајца :)
а тој вториот претпоставувам беше тетин кој исто така не беше упознаен со ништо и го чекаше внук му да ги среди промените на днс-ите:pos:
а шо имат во тој компјјутерскиот центар?:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom