Демократијата — не е власт на мнозинството,туку право на малцинството

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.115
Италија со закон ќе ја легализира педофилијата, и ќе воведе строги санкции за дискриминација над педофилите . Сега сите коишто ќе ја критикуваат педофилијата или сексуалната первезија ќе мора да платат глоба од 20 000 евра. Оваа лудорија е дело на италијанскиот Сенат.:гомце:
Мерките на законот ќе бидат следните: За дискриминација на педофил 4 години затвор.
Досегашното мислење дека педофилијаата е болест повеќе не важи и сега таа преоѓа во нормална сексуална ориентација.:facepalm:
Јадни деца......

http://www.silnabulgaria.com/скандален-закон-заштитава-и-легализир/

Некое дополително инфо? Јас единствено што успеав да најдам е дека била укината пресуда за педофилија на некој 60 годишен маж кој имал секс со 11 годишно девојче под оправдување дека биле заљубени. Ако влечат заклучоци новинариве како нашиве, тогаш толку е вистината.

Некое дополително инфо? Јас единствено што успеав да најдам е дека била укината пресуда за педофилија на некој 60 годишен маж кој имал секс со 11 годишно девојче под оправдување дека биле заљубени. Ако влечат заклучоци новинариве како нашиве, тогаш толку е вистината.

Какво инфо, обичен руско пропаганден clickbait со сензационалистички наслов и тоа да не биде доволно, нашиот cool тоа го зачинил со старото добро вадење на неоправдана индуктивна аналогија на целa демократија за подобар ефект на темата.

Какво инфо, обичен руско пропаганден clickbait со сензационалистички наслов и тоа да не биде доволно, нашиот cool тоа го зачинил со старото добро вадење на неоправдана индуктивна аналогија на цела демократија од еден настан.

Да не го заборавиме тука и најсељачкиот обид за slippery slope, ever.

Какво инфо, обичен руско пропаганден clickbait со сензационалистички наслов и тоа да не биде доволно, нашиот cool тоа го зачинил со старото добро вадење на неоправдана индуктивна аналогија на целa демократија за подобар ефект на темата.
ti namesto da izigravash neshto po forumov zaedno so antonio-to podobro da prochepkashe niz netov
http://www.forzanuova.org/comunicat...a-la-lobby-che-vuole-legittimare-la-pedofilia

ti namesto da izigravash neshto po forumov zaedno so antonio-to podobro da prochepkashe niz netov
http://www.forzanuova.org/comunicat...a-la-lobby-che-vuole-legittimare-la-pedofilia

Што е? Прочепка и не можеше да најдеш поверодостоен извор? Па залепи нешто, а тоа всушност е партиска проганда на страницата од крајно десничарска партија која добива 0,26% на изборите и со цела сила се обидува во нивната партиска изјава да изврти некоја реченица кажана во Сенатот.

Што е? Прочепка и не можеше да најдеш поверодостоен извор? Па залепи нешто, а тоа всушност е партиска проганда на страницата од крајно десничарска партија која добива 0,26% на изборите и со цела сила се обидува во нивната партиска изјава да изврти некоја реченица кажана во Сенатот.

За момент помислив дека стварно се десило, тука ми поминуваат низ глава илјадници последици, реперкусии од странство, скандали, као ептен глупо би било тоа да го напраат... Послем една секунда бев као, ова глупост некоја тешка ќе да е. :)

Едно време во темата за хомосексуалност, кога се расправаше за тоа дали е тоа нормално или не, многу луѓе го даваат примерот, што ако педофилите еден ден бидат „легални“, односно ете, се почне со вакви муабети - заљубени биле. И ете дојде денот, сега што праиме?

Ееееее јас кога јадев бурек дека иде времето кога Педофилијата,Хомосексуалноста,Некрофилијата и Зоофилијата ќе станат легални овие синдикатов на искинати се побуни нема шанси викаа... тоа прави изливот на неморал во опшеството... подгответе ги децата од сега и учете ги дека овие работи се ''нормални'' и сосема фини,културни..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom