- Член од
- 4 јули 2013
- Мислења
- 17
- Поени од реакции
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам тетоважа, ама мислам дека не сум доволно храбра и одлучна за да ставам една. Што и да ставам, мислам дека до крајот на животот ќе се покаам зошто сум ја ставила. Едино мислам дека би тетовирала на десна рака на домалиот прст, прстен тетоважа, доколку најдам некој кој би сакал да го помине животот со мене.![]()
Што е Yolo?е па YOLO
хахаха thanks^You Only Live Once
Што ќе кажете за овој Хаџи во Козле?
Сакам да направам тетоважа ама не можам да се одлучам на кој дел од телото и каква тетоважа. Имате некои интересни идеи? Да биде нешто малечко и не многу нападно, во една боја. Можеби само нешто напишано или некој симбол.
Да ама сакам да видам некои идеи. Имам јас веќе нешто на ум ама не сум сигурна.Ти ке си ја носиш таа тетоважа ти треба да одлучиш што ке сакаш да ставиш неможе некој друг да ти одлучи тоа
Да ама сакам да видам некои идеи. Имам јас веќе нешто на ум ама не сум сигурна.
Ima u studijata katalozi pa moze da sednes i da razgledas - obicno site studija za tetoviranje se prijatelski raspolozeni za muabet,barem eve za kaj nas garantiram deka moze da si sednes da si pogledas i nemora odma da se istetoviras - moze da doagjas sekoj den i da gledas i pak dodeka ne odlucis nemora da sednuvas da se crtas![]()
Мене ме интересира, на пета дали би можело да се тетовиpа? Каква би излегла тетоважата таму?Обично да ама тоа е![]()