Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
А бре момче пошо си нов член не знаеш прашај ги постарите.На оваа слика пред година и нешто детално се напишав се како се случувало на утрово на денот кога се ослободува калето.
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 20:58 ---
Може да направиш мала компарација на униформите и зашто не се задоволни од дигиталната?
Епа ајде споредба помеѓу американската м102 и нашата дигиталната.Како прво американската униформа е направена од 100% памук којшто ја држи топлината,додека нашите се 60% или 70% памук а остало полиестер.Второ американската е далеку поудобна од ова дигиталната која е како церада.Трето дигиталната дизајнот го заебале за сите пари,чебовите се многу лоши направени и повеќе нешта кои не ги кажувам самиот треба да си видиш американската и новата дигиталната па после самиот убаво ќе си видиш ;)
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 22:27 ---
Идемо вчета
285319_4738741031877_2039970802_n.jpg

5.jpg

Гиго во Авганистан го носевме ова.Знам од кај ти е сликата, добра е оваа, пази какви слики објавуваш.

Гиго во Авганистан го носевме ова.Знам од кај ти е сликата, добра е оваа, пази какви слики објавуваш.
не се секирај друже гледаш и на претходните страници ги затемнувам сликите инаку од луѓето кај што ги свалам сликите од нив нема ни да помислам да ставам слики. ;)

А бре момче пошо си нов член не знаеш прашај ги постарите.На оваа слика пред година и нешто детално се напишав се како се случувало на утрово на денот кога се ослободува калето.

Детално опишал а тогаш имал само 5 години или евентуално дури 7 години така нешто беше.

Детално опишал а тогаш имал само 5 години или евентуално дури 7 години така нешто беше.
Да детално пошо ти не ни знаеш ништо за операцијава за разлика од мене и плус не бев 5 или 7 години туку 17.Плачи
--- надополнето: 31 јануари 2014 во 20:50 ---
има информација од волк 1000000000% сигурна
Љубомори бе кога си немаш појма јас се гордеам со нив пошо тој што ми кажува се за 2001 има и пролеано крв за оваа држава.:cuc:

Да детално пошо ти не ни знаеш ништо за операцијава за разлика од мене и плус не бев 5 или 7 години туку 17.Плачи

Значи ти си бил моја генерација море, а не ми е јасно зашто пак поново средна да не имаш земено 2 средни?
Љубомори бе кога си немаш појма јас се гордеам со нив пошо тој што ми кажува се за 2001 има и пролеано крв за оваа држава.:cuc:

Не заебави :facepalm:

Значи ти си бил моја генерација море, а не ми е јасно зашто пак поново средна да не имаш земено 2 средни?

Не заебави :facepalm:
Не ме разбра бре имав 17 години кога го пишував постот за акцијата за тетовското кале.На тоа мислев
Можеш слободно да идеш у ..... Не сум ти јас крив кога немаш луѓе со такви срца кои биле 24/7 на позиција

Не ме разбра бре имав 17 години кога го пишував постот за акцијата за тетовското кале.На тоа мислев
Можеш слободно да идеш у ..... Не сум ти јас крив кога немаш луѓе со такви срца кои биле 24/7 на позиција

Добро бре ти пред да напишеш нешто читаш ли што пишуваш, Semper Fi не пишувај веќе жими се!
Не сум ти јас крив кога немаш луѓе со такви срца кои биле 24/7 на позиција
:facepalm:

Семпер Фи,сакаат да ти кажат дека кога се дешавала акцијата,ти си имал 7 години...но незнам што е тоа толку проблем,му кажувале луѓе што биле таму,што е толку глупо и малоумнички тоа ? не сфаќам,значи само тие што биле во прв рет смеат они,во прво лице да зборат за 2001,а секој друг што му кажувале детално за тие настани,нема право и несмее,и не треба да му се верува ли ? тогаш не треба ни на цела историја да се верува,според ваши размислувања.

--- надополнето: 31 јануари 2014 во 20:50 ---

и јас можи имам некој што има пролеано крв за оваа држава па не изигравам сезнајко по форуми.Како е можно ти да знаеш се за сите операции во 2001?можи и очевидец да си бил ако 5 години имаше тогаш:tapp:.Не оставаш простор за туѓо мислење ти едноставно се знаеш и сите се глупи само ти паметен.

Добро бре ти пред да напишеш нешто читаш ли што пишуваш, Semper Fi не пишувај веќе жими се!

:facepalm:
Слуше бе ти ако не ти се свиќа марш од темата ќе си пишувам јас ти нема да ми кажеш јас што да правам.
:tapp:
--- надополнето: 1 февруари 2014 во 14:54 ---
и јас можи имам некој што има пролеано крв за оваа држава па не изигравам сезнајко по форуми.Како е можно ти да знаеш се за сите операции во 2001?можи и очевидец да си бил ако 5 години имаше тогаш:tapp:.Не оставаш простор за туѓо мислење ти едноставно се знаеш и сите се глупи само ти паметен.
Ако имаш браво мило ми е.Ти не се прави пошо не ни знаеш јас знам.Ете така лечко за сите случувања во војната знам шо има врска оти сум бил 6 години тогаш.Од кај си наоѓате свои видувања жити си кога не сум оставил простор за други мислења и кога сум кажал дека само јас сум паметен и дека вие сте глупи.Не измислувај :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom