Ова беше една од оние утакмици, ко ланска сезона, кога уште во 60та минута се прашав: А кој ќе даде гол?! Видов дека сите се затворени убаво, 11 играчи позади топка...тојето.Е убаво кажа true blue. Шанси имаше колку сакаш, немаше кој да даде гол...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова беше една од оние утакмици, ко ланска сезона, кога уште во 60та минута се прашав: А кој ќе даде гол?! Видов дека сите се затворени убаво, 11 играчи позади топка...тојето.Е убаво кажа true blue. Шанси имаше колку сакаш, немаше кој да даде гол...
Јас таков впечаток имам...премногу е статичен напаѓач он, што знам, не е некако добар со топката ко пример Дрогба, а и не е баш во цутот на младоста за тек да се развива. Од друга страна, Ромелу е млад, има простор да се развие и да ја развива техниката со топка. Статичен напаѓач игра во Стоук/Вест Хем. Има понекогаш добар потег Демба, ама ептен ретко (тоа и кога играше почесто). Чим денеска не играше, тешко да игра против Сити. И така верувам ќе си оди на крајот од сезоната.
То е проблемот со напаѓачите, Ето освен головите против Јунајтед и Ливерпул ништо не прави, Торес повреден, Ба не добива шанса да игра. Да, Лукаку мора да се врати за следната сезона, ама МОРА и уште еден добар напаѓач кој ќе проработи во тактиката на Мурињо, а најдобро е Ба и Ето на крајот на сезоната да бегаат, можда и Торес

Искрено, јас сите тројца би ги тргал, Ба и така и вака не е калибар за Челси, Торес и Ето цицаат плата која не ја заслужуваат. Лукаку, еден расен голгетер и еден од младинците, Бемфорд може или Феруз евентуално (мада не верувам за вториов). Али има време за следна сезона...
@dragonsky Денес мислам да играше Торес, ќе успееше нешто да направи...иначе како немаше никој да изнуди пенал во оние гужви...пффф...ле ја се запишував тука, а испит у петок полагам, уште не е спремен.![]()

@dragonsky Денес мислам да играше Торес, ќе успееше нешто да направи...иначе како немаше никој да изнуди пенал во оние гужви...пффф...ле ја се запишував тука, а испит у петок полагам, уште не е спремен.![]()

кој предмет?Јас за 10 саати полагам бе, не се жали![]()

Интерактивни апликации![]()