Manga (Генерална Дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Може на ибеј да се начекаат добри работи,ако се позамарате малку со аукциите

да али на повекето производи нема достава до МКД и ако нарачаш на 100 евра ке те изгорат со царина

@Nubi

Го читна денешниот чаптер?

Kwon :vozbud: :drk:
Пеер не ми спојлај само шо се будам :pos: Ко заклан сум спиел у пм ... Идам сеа да видам шо како ! :sneaky:
Треаба да увиди сеа дека злонамерни дела праи неговиот учител, и треба да си ги преиспита акциите шо планира за иднина,ваљда вториов дел ќе заврши со Сунво плус Алијансата против Суц и Шион вс 9АД, е сега незнам шо планират авторите да прават со девојчето, претходнта глава на Сунво
Иначе Шион го спаси 9АД ... Шион пиче ...
Право да ти кажам не очекував ваква разврска на настаните али Квон :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Пеер не ми спојлај само шо се будам :pos: Ко заклан сум спиел у пм ... Идам сеа да видам шо како ! :sneaky:
Треаба да увиди сеа дека злонамерни дела праи неговиот учител, и треба да си ги преиспита акциите шо планира за иднина,ваљда вториов дел ќе заврши со Сунво плус Алијансата против Суц и Шион вс 9АД, е сега незнам шо планират авторите да прават со девојчето, претходнта глава на Сунво
Иначе Шион го спаси 9АД ... Шион пиче ...
Право да ти кажам не очекував ваква разврска на настаните али Квон :icon_lol:

Да, треба да увиди. А стариот (Квон) на многу мудар начин му укажува....

Оти го спаси? :P
-Па Квон не е најјакиот, втор најјак човек е. Барем така го сметаат.

Да, треба да увиди. А стариот (Квон) на многу мудар начин му укажува....

Оти го спаси? :P
-Па Квон не е најјакиот, втор најјак човек е. Барем така го сметаат.
Го спаси од техниката на Канг, па емоционално си е приврзан, како татко му е, а се гледа дека и 9АД си го сака детето иначе Шиоон ќе јадеше удар :)
Кога сме кај татковците шо мислеш можно ли е татко му на Шион којшто уште не сме го запознале да е некој кул мурим-ин карактер ? Можеби тој првиот од грандмастерите е баш татко му :свиркам:
Почнав да читам Until death do us part

Го спаси од техниката на Канг, па емоционално си е приврзан, како татко му е, а се гледа дека и 9АД си го сака детето иначе Шиоон ќе јадеше удар :)
Кога сме кај татковците шо мислеш можно ли е татко му на Шион којшто уште не сме го запознале да е некој кул мурим-ин карактер ? Можеби тој првиот од грандмастерите е баш татко му :свиркам:
Почнав да читам Until death do us part

Е ова веќе глупости ќе е. Ако веќе има некој јак татко. -.-'
Кое дете?

Шо манга е?

Зашо да не бе ... Сигурно е дел од мурим светот, инаку до сега ќе ни го претставеа ебаго ...
Ти викам дека 9ад сеуште си го сака Шиун како негов ученик но идеалите ги делат и затоа ќе си бидат противници.

Све се врти околу девојче коешто има моќ да ја предвиди иднината и еден слеп свордсмен,само што ја почнав за повеќе земи читни на гугл . :D

• Ми се допаѓа
Зашо да не бе ... Сигурно е дел од мурим светот, инаку до сега ќе ни го претставеа ебаго ...
Ти викам дека 9ад сеуште си го сака Шиун како негов ученик но идеалите ги делат и затоа ќе си бидат противници.

Све се врти околу девојче коешто има моќ да ја предвиди иднината и еден слеп свордсмен,само што ја почнав за повеќе земи читни на гугл . :D

E jebiga sta ces... nakrajot ke umri placejki 9ad i ke bide sreken deka go dostignal toa nivo Shioon. :D

Ke ja citnam, ama ne sega, veruvaj me... ispiti se blizat.... ispiti se blizat! :D

E jebiga sta ces... nakrajot ke umri placejki 9ad i ke bide sreken deka go dostignal toa nivo Shioon. :D

Ke ja citnam, ama ne sega, veruvaj me... ispiti se blizat.... ispiti se blizat! :D
Darker than black стај на листата за гледање оти е супер серијал ! И мора да отвореме тема за The breaker вака може и некој спојлер да лупнеме и замараме ...

• Ми се допаѓа
image.jpg
@~2A ќе пробам да ти земам нешто, зависи и што ќе има :) ако ништо друго бар слики ќе ви ставам. Него срценцето ми се скрши што не можам на косплеј да идам...на работа сум :(

• Ми се допаѓа
@коцка

Кизнај колку е убаво чувството кога се наоѓаш помеѓу огромен број манги и секакви други работи поврзани со манга и секако аниме! :X3:

@коцка

Кизнај колку е убаво чувството кога се наоѓаш помеѓу огромен број манги и секакви други работи поврзани со манга и секако аниме! :X3:

а колку супер уште да не сум секогаш сама таму... прошлиот пат на томбола добив три манги хахаха

• Ми се допаѓа
А на шо јазик се?
Ваљда не ти ги даваат на јапонски? xD
Ахам :) прошлиот пат беа на јапонски, ама ми се падна и едно уан пис!!!! Порано знаев да читам на јапонски и по нешто разбирав...може е време да се потсетам :D

• Ми се допаѓа
Ахам :) прошлиот пат беа на јапонски, ама ми се падна и едно уан пис!!!! Порано знаев да читам на јапонски и по нешто разбирав...може е време да се потсетам :D

Охх :(. Камо да беа на друг јазик, ама пак ... си имаш во колекција манги. ^_^

А другите шо манги беа? :$

Иначе не почнувај да читаш манга Уан Пис, чекај си епизоди, феноменален арк следува! :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom