- Член од
- 25 ноември 2013
- Мислења
- 1.658
- Поени од реакции
- 1.522
Така е друже.од што има работа за сите 30% се невработени.али темава уствари не е за тоа...па истата ситуација е и тука, кој сака да работи има работа, само за мрзливите нема работа
Тогаш изгледа таа порака им е за оваа дополнителнава проверка. али не му ја мисли многу,ќе биде.Значи пред пред 3 месеци мене лично ми беше излезено досието на дополнителна проверка и однесов документи на Адвокат рекоа дека се валидни дека поминувам сигурно , од тогаш проверувам и во мегувреме пишува на страната:
"Преписката се намира в зад'лжителна процедура за с'гласуване с'с заинтересуваните институции"
дали значи дека ситуацијата е мрдната од мртва точка и дека се работи на случајот.
Еден член кажа дека шансите биле да биде одобрен бројот за пасош . Е дали е ова.точно незз
Туку ако знае некој сигурен посредник од скопје, нека ми пише инфо на пп.ми треба за еден пријател сакал да поднесува документи.тој што мене ми средуваше беше од софија(неготинец али у софија работеше ко адвокат),ама почина лани,па не знам други посредници кои се сигурни низ мк.