Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе видиме за година дена кој бил во право,кога Мата ќе ни брца голови како сака и ќе си игра курташак.
Се гледа дека немате ни грам респект кон тоа што го направи човекот што ми е на аватар.Браво,секоја чест.![]()
Oladete be drugari,ne se nervirajte odete negde da se opijanite![]()
![]()
Со тоа што не ви е ни малку гајле.Како Аке да си отишол.Ајде немам намера да дискутирам повеќе.
Ај да земиме јамката да си ја мавниме, оти заминал... Па преку курот нека скапе таму, пичка, пизда. Среќен бил што ќе оди во Јунајтед.. Од Торес судбината да го снајде, предмет на тролање да биде...Со тоа што не ви е ни малку гајле.Како Аке да си отишол.Ајде немам намера да дискутирам повеќе.
http://www.goal.com/en-gb/news/2889...r-will-not-leave-santos-before-2012-olympics-
Оладив во врска со момаков.Може да се носи у пичку матер.Има и подобри напаѓачи од него за таа возраст одприлика.
Керол,Лукаку...првиов ми е желба сега најголема
Иначе читам нешто дека и со Тевез сме се поврзувале.Ех,порано пред да потпише за Јунајтед колку го посакував во Челзи,сега што знам...
Барем заблагодари се,не сме ние ко фановите на Арсенал па да му фрламе клетви.Ај да земиме јамката да си ја мавниме, оти заминал... Па преку курот нека скапе таму, пичка, пизда. Среќен бил што ќе оди во Јунајтед.. Од Торес судбината да го снајде, предмет на тролање да биде...
![]()
Не знам што ме натера да разлистувам по фан клубот, но...колку да сменам муабет малку. Замислете Керол место Торес да ни дојдеше...
И кој беше членот, ако се сеќава некој?
Криво ми е и за Есиен секако,со него више се простивме пред 3 сезони.Мхм, ич не ни е гајле па затоа се изнапишуваа 40 страни ебате. А за Есиен напиша нешто? Или не ти е гајле за него, „стар“ е? Зошто за Есиен не се пишуваа 5 страни барем.