Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе видиме за година дена кој бил во право,кога Мата ќе ни брца голови како сака и ќе си игра курташак.

А другиот Фантом, охриганецот, одамна не пишува на темата, мислам само кога освоивме ЛШ пиша неколку реченици тука, и исчезна пак. :D

Ќе видиме за година дена кој бил во право,кога Мата ќе ни брца голови како сака и ќе си игра курташак.

Глеам многу добро предвидуваш, ај кажи ми дали некогаш ќе влеземе во НАТО. Не мора година.

Се гледа дека немате ни грам респект кон тоа што го направи човекот што ми е на аватар.Браво,секоја чест. (y)

Се гледа дека немате ни грам респект кон тоа што го направи човекот што ми е на аватар.Браво,секоја чест. (y)

Еј, на ранг си од вемеро со спинувањава. Ајде каде сум пишал јас или било кој дека немаме респект кон тоа што направил. Посочи ми каде?

Oladete be drugari,ne se nervirajte odete negde da se opijanite :D :cool:

Ја иам испит у понеделник, он ми вика да се испијанам. :D

Со тоа што не ви е ни малку гајле.Како Аке да си отишол.Ајде немам намера да дискутирам повеќе.

Со тоа што не ви е ни малку гајле.Како Аке да си отишол.Ајде немам намера да дискутирам повеќе.

Мхм, ич не ни е гајле па затоа се изнапишуваа 40 страни ебате. А за Есиен напиша нешто? Или не ти е гајле за него, „стар“ е? Зошто за Есиен не се пишуваа 5 страни барем.

Ај да земиме јамката да си ја мавниме, оти заминал... Па преку курот нека скапе таму, пичка, пизда. Среќен бил што ќе оди во Јунајтед.. Од Торес судбината да го снајде, предмет на тролање да биде...
images

http://www.goal.com/en-gb/news/2889...r-will-not-leave-santos-before-2012-olympics-

Оладив во врска со момаков.Може да се носи у пичку матер.Има и подобри напаѓачи од него за таа возраст одприлика.
Керол,Лукаку...првиов ми е желба сега најголема :)

Иначе читам нешто дека и со Тевез сме се поврзувале.Ех,порано пред да потпише за Јунајтед колку го посакував во Челзи,сега што знам...

Не знам што ме натера да разлистувам по фан клубот, но...колку да сменам муабет малку. Замислете Керол место Торес да ни дојдеше... :D
И кој беше членот, ако се сеќава некој?

Ај да земиме јамката да си ја мавниме, оти заминал... Па преку курот нека скапе таму, пичка, пизда. Среќен бил што ќе оди во Јунајтед.. Од Торес судбината да го снајде, предмет на тролање да биде...
images
Барем заблагодари се,не сме ние ко фановите на Арсенал па да му фрламе клетви.

Не знам што ме натера да разлистувам по фан клубот, но...колку да сменам муабет малку. Замислете Керол место Торес да ни дојдеше... :D
И кој беше членот, ако се сеќава некој?

Вори е колку што паметам јас Geezer. Ако за тоа прашуваш.:)

Мхм, ич не ни е гајле па затоа се изнапишуваа 40 страни ебате. А за Есиен напиша нешто? Или не ти е гајле за него, „стар“ е? Зошто за Есиен не се пишуваа 5 страни барем.
Криво ми е и за Есиен секако,со него више се простивме пред 3 сезони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom