Колку реално сакате оралка? (и општо за орален секс)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Он:
Абе тамбурчињата, клиторисчињата ви ги растураме се дрецкате од земи, драпате, мавате, кините чаршави, стегате, гребајци, мавањци, дупки од нокти во душеци... Се што е во наша моќ за да ви удоволиме.

:pos:
Болдираново да беше вистина, светот ќе беше среќно место за живеење. :P

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Неможеш да одолееш едноставно,ради тоа :D кога ќе видиш хамбургерчето подобро и од ројал....:D

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
^^Оти ја кажувам вистината? Да, знам. :D

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Релативна и неверојатно субјективна вистина :P
Магусе мажите кои постојано им удоволуваат на жените како се наречени од другите мажи? Знаеш? :D

Туку ај доста оф топик. Убава е темава. И мене ме интересира зошто да или зошто не. :P

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.946
Поени од реакции
12.546
Магусе мажите кои постојано им удоволуваат на жените како се наречени од другите мажи? Знаеш? :D

Туку ај доста оф топик. Убава е темава. И мене ме интересира зошто да или зошто не. :P

Муабетот ми беше за сексуално удоволување, ако не ја удоволуваш ти ќе се најди некој друг.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Лижам како луд, мислам дека на исто ниво ми е задоволството кога давам, а и ми пружаат орален.

П.С Не сум јак како Рамбо, згоден како Бред Пит, паметен како Ајштајн, ама затоа лижам како Леси

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.915
Лижам, кинам. СВе прам.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Затоа што е божествено. Као може да не сакаш да слушаш пригушени стенкања стиснат силно и непосредно соочен со тоа чудо на природата.
Мислам дека секој ден му праам Живели на Господ шо ја измислил пичката. That shit is amazing. У комбо со пекол задник? Алал вера.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Нуркај сине во кањонот шо значи живот и просветли се.
Мојов јазик проповеда.

Kajgana Shop

На врв Bottom