Ф
Флеш
Гостин
#Свашта ...Свашта...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
#Свашта ...Свашта...
ЛАВ МАКЕДОНСКИА шо е во хороскоп ?
абе нема везе , ќе асимилираме некој ... Че додадеме Ски на крај ... има доста ....
Па и моето е -СКИ ама нема врска со националноста тоа.Ако е за тоа секој втор е на -ОВ, -ИЌ па се сметаат за етнички македонци.
Е што си, Пољак?Па и моето е -СКИ ама нема врска со националноста тоа.Ако е за тоа секој втор е на -ОВ, -ИЌ па се сметаат за етнички македонци.
Лол .... значи моево презиме е на ОВ .... Момче, забравете не си играј с мен .... Кокта ... смирено ... ај ... нема врска ...
![]()
Изгледа заборава дека има и доста Македонци со грчки имиња како резултат на каша попара ситуацијата на почеток на 20ти век ... имаш пуно етнички Македонци со грчки имиња во НХЛ лигата ... Англелидис итн ... или познати фаци музичари/актери , пр , од Social Broken Scene ,тапанарот Justin Papadimitriou познат под неодамна сменето презиме Peroff .... Нема да ми биде чудно и Хју Џекман да има македонски потекло,бидејќи дедо му е Грк и е од Австралија ... а знаете сите , Асимилација ... ајде прејдов оффтопик ... 3чи пут , бан за недела денаЕ што си, Пољак?![]()
Изгледа заборава дека има и доста Македонци со грчки имиња како резултат на каша попара ситуацијата на почеток на 20ти век ... имаш пуно етнички Македонци со грчки имиња во НХЛ лигата ... Англелидис итн ... или познати фаци музичари/актери , пр , од Social Broken Scene ,тапанарот Justin Papadimitriou познат под неодамна сменето презиме Peroff .... Нема да ми биде чудно и Хју Џекман да има македонски потекло,бидејќи дедо му е Грк и е од Австралија ... а знаете сите , Асимилација ... ајде прејдов оффтопик ... 3чи пут , бан за недела дена![]()
Знам и НХЛ 14 оверал е 90Стив Стамкос е горд Македонец од Торонто, моментално игра во Флорида. Има и други ама не им го знам името, сеа да не гуглам.
Знам и НХЛ 14 оверал е 90![]()
ај гуглај за режисерот на Рамбо ,прв дел ?! кој е и како еЕве малку погуглав
http://mdspotting.blogspot.com/2009/10/mk-roots-famous-macedonians-did-you.html
Овој 20тиот на листата нели не завршил работа Буш да притисне да не примат во ЕУ ништо не правиме.
ај гуглај за режисерот на Рамбо ,прв дел ?! кој е и како е![]()