Веб дизајн помош (совети, трикови, алатки итн.)

• Креатор на темата Креатор на темата bojan81
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба помош за мени со хтмл и цсс
составено е од слики еден линк има две слики. едната е поцетната, а втората е таа што сакам да се прикажува кога линкот е активен.
со a:active нема никаква промена...
во a:hover ја ставам сликата активната тоа работи во div класата ја ставам обичната слика и во a:active ја ставам истата од a:hover односно активната... ама кога ке кликнам на линкот не се задржува таа него се враќа обичната слика...
како да направам кога е линкот активен да биде поставена активната слика како позадина на менито односно на тој линк од менито

па пиши што било проблемот и ние да научиме нешто

Братче проблемот изгледа е решен со помош на примерите погоре :wink:

Хехе,мислам дека ова е решение,претпоставувам дека сите страни ти се направени од една како шаблон за сите,епа кога ке кликне на некое дугме,на страната наместо дугмето со почетната слика,ке му ставиш друга :D Мислам дека ке ме разбереш,ако не бев доволно јасен,пиши,ке се потрудам да објаснам по детално :wink:

Поздрав...

Што се ова блоговите бе жити се...
Земи фреехост инсталирај Wordpress или само wordpress.com и уживај.:tapp:

Levenim MT - Мислам дека е овој фонт. Ама е-то е custom или само е искривено...
Гуглај

HTML помош

Ve molam ako mozete da mi pomognete ..

Sakam da povrzam reklama na google .. so avtomatsko kliknuvanje na reklamata da se otvori i mojata strana ..

taka do so eden klik na reklamata .. da se otvori i mojata strana i reklamata na googel .. fakticki dve internet strani da se otvorat .. koj moze neka pomogne .. blagodaram od napred .. pozdrav

Ако имаш google adsence колку што сум запознаен мора прво да влезе некој на твојата страна за да кликне на рекламите, тоа дека автоматски може да се кликнат двете страни со еден банер тешко дека е изводливо.

Dobro ja imam Google AdSence tuku sakam koga ke vlezat na mojata strana na naslovna da ima edna reklama od google .. kade sto ke pisuvam .. kliknete tuka za vlez .. i avtomatski i reklamata da se registrira i mojata strana da se otvori .. ?? a sto vikas .. ke moze

Dobro ja imam Google AdSence tuku sakam koga ke vlezat na mojata strana na naslovna da ima edna reklama od google .. kade sto ke pisuvam .. kliknete tuka za vlez .. i avtomatski i reklamata da se registrira i mojata strana da se otvori .. ?? a sto vikas .. ke moze
Сааш фори да им праиш а? Кликнете тука за влез, и да ќариш клик, а да продужи кон страната....нз колку е изводливо тоа...

Сааш фори да им праиш а? Кликнете тука за влез, и да ќариш клик, а да продужи кон страната....нз колку е изводливо тоа...

abe sea fori .. ne e toa fora .. koj ke saka ... mozit da vleze :) ne e zadolzitelno hehhehe:pos2:

moze le .. da se naprai takvo nesto ??

Имаше некои нови реклами што немора да се кликаат доволно е само да се евидентира дека се отворени(демек си го видел банерот) и за тоа да се плаќа ама ти не верувам дека имаш толкава посетеност за да би заработил со ваков вид на реклама, поисплатливо е со клик-нормално...

Имаше некои нови реклами што немора да се кликаат доволно е само да се евидентира дека се отворени(демек си го видел банерот) и за тоа да се плаќа ама ти не верувам дека имаш толкава посетеност за да би заработил со ваков вид на реклама, поисплатливо е со клик-нормално...

imam od 1200 do 1500 posetiteli na den .. za 24 casa .. i plus stranata e free ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom