Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Последно прашање од мене ваков велосипед на старо или ново ( цена ), каде може да најдам? Спремен сум и до Србија да идам ако треба следната година. :icon_mrgr:

и ја долго време барам ваков на старо да си купам или на бувљак ама никако да начекам,сакам ваков ама женски со корпа
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 23:13 ---
Каде е ова!Од крстот ли се спушташ!Не можам да приметам од видеово.

закон е патекава:icon_mrgr:

здраво Дечки, еве ме после подолго време заедно со сонцево. :)

ве молам за совет, сакам да купам спд патики за мтб, па се мислам дали да си купам Gaerne Keira за 7800мкд (outdoor.mk), или DMT Krypton 2.0 за 6500мкд (bajkstop). Ги пробав и двата пара, Gaerne_to ми лежат подобро на нога. Или да препорачате нешто друго.
Планирам педали да ставам- shimano m530.
поздрав до сите

35656919682852288792.jpg
15405854672487910831.jpg
што мислите,добро ли е ова за 1200ден ?или ова е подобро ? http://goo.gl/4hIf59 исто пари се

Сакаме да одеме екипа со точаци до Петрич, Бугарија... Кои се процедурите, бидејќи возејќи ќе одеме до таму.... Треба некои посебни документи или освен пасош ништо друго ?

Сакаме да одеме екипа со точаци до Петрич, Бугарија... Кои се процедурите, бидејќи возејќи ќе одеме до таму.... Треба некои посебни документи или освен пасош ништо друго ?
Sto ke pravite vo Petric be momci. :DNemojte samo da gi lazete na granica lugeto deka odite da vozite.Kazete im iskreno i ke ve pustat.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom