Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
По таа линија, пошто не е официјално потврден износот на Бејл, јас велам 20 милиони е. Prove me wrong. :D

Официјално е потврден.
Така си се тешите? :D

Шо има да се тешам бе? И да не ја изјават во јавност вистинската сума има кој и каде да провери, и ако не е таа, ете ги санкциите, тука се напишани. IRS rocks.
Само исто како за со Меси ќе биди, оп трт.

Ме мрзи да барам дали имаат фан клуб на форуов, ама :cuc:

Atlético de Madrid
Falcao, ojalá la lesión no sea grave. Toda la familia atlética está contigo. Ánimo y #FuerzaTigre. Fuerza, Colombia.
-
Falcao, we hope your injury isn't serious. The whole Atletico family are behind you. Get well soon.

#Atleti #AtléticoDeMadrid #DelAtletiSoy #Atlético #Football #Soccer #Fútbol
1507015_10152149161732389_1503572229_n.jpg

Сегде. Real are claiming Bale's fee is £78m. Ако мислиш за официјалната на Реал, нормално дека нема. Никој не ги објавува сумите.
proven е, сега ќе се влечат по судови да се види кој точно е крив.

Да, видов, Росел ќе го крка а не Барса. FINE BY ME :D

Да, видов, Росел ќе го крка а не Барса. FINE BY ME :D

Молете се да превземе он одговорност, за клубот казна според правилата би била -22 поена и 3 години забранет влез во ЛШ.

Молете се да превземе он одговорност, за клубот казна според правилата би била -22 поена и 3 години забранет влез во ЛШ.

Сепак не било докажано дека сумата за Нејмар е лажна. Има тужба за Росел и ако се докажи дека е така тогаш тој го крка, не Барса.

Сепак не било докажано дека сумата за Нејмар е лажна. Има тужба за Росел и ако се докажи дека е така тогаш тој го крка, не Барса.

Тоа што е докажано е дека 40 милиони биле платени на фирмата на таткото на Нејмар, Барса вика дека тоа е неповрзано со трансферот, и тоа е предмет на докажување и натегање.

Тоа што е докажано е дека 40 милиони биле платени на фирмата на таткото на Нејмар, Барса вика дека тоа е неповрзано со трансферот, и тоа е предмет на докажување и натегање.

Дај извор.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom