- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.620
- Поени од реакции
- 5.259
Нели викаше да дискутираме за некое газенце?Те фати паника?
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 18:57 ---
Но е изјава која потврдува дека се апселе албанци без докази, но ништо не е тоа нели???Ова не е изјава која потврдува дека Србите си ги убивале своите, ниту дека се работи за намештаљка од типот 9/11.
Дарданија мисли дека е Џеси Вентура па ќе разоткрива некоја конспирација за тајни заговори против Албанците кои по волја на Господ и “сплет на околности“ сепак ги свртеле во своја корист.
Насловот на оваа тема е тенденциозен и подло замислен да им служи за оправдување на редица други случаи во кои Албанците не сакаат да прифатат одговорност - на пример е масакрот на Смилковско, организираните групи против поставувањето на црквата на Кале, потоа испланираните упади во автобусите и слични координирани насилни дејствија.
Преку темава, се прави обид суптилно да им се сугерира на Македонците со замена на тези, дека самите си ги убиле децата на Смилковско и дека самите нечовечки сме ги масакрирале војниците на Карпалак и дека оние џихадисти во Сирија се уствари Македонци кои се преправаат за да им шират лошо име на мирољубивите Албањотки.
Црвениот болд е глупост парекселанс.
За масакрот на Смилковско не знам каква одговорност има Дарданија, или па јас, мизерен и тенденциозен си ти, само како можеш да размислуваш дека било кој нормален човек би се обидувал да оправдува таков масакар. Тоа е навреда ако не повеќе.
НО терај си, нели си модератор, но немој да мислиш дека можеш да се сокриеш позади сложените зборови и воопшто елоквенцијата, секој кој не е албанофоб може да те чита колку си хејтер, вклучувајќи го и тој што те цитирал подоле.
Тоа што пријавив навредливи мислења е мој пропуст, требаше да знам дека за некои не работи таа функција.
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 19:00 ---
Дури како ироничен не си положил со ова мислење, а имаш потпис на Ганди цццц.Чекам да има протест зашто Албанец не го фатил крстот за Водици
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 19:05 ---
Ова значи дека некој ќе се продаде за руски кур???So i da pravite kako i da gledate na rabotite KAZNATA NEMIRNITE I LOSI DECA SEKOGAS SI JA DOBIVALE , taka i vie kako najlosi ovde na ovaa teritorija " BALKAN " ke si ja dobiete vo skoro vreme NITU SVETI NATO nema da ve vadi ... zalno e za moi prijateli albanci sto se navistina dobrodusni , a ke mora i tie da bidat kazneti .... zalno ... za americki kur se prodadovte sea ke go primite podebelo od ruska cizma , a vremeto ke dojde kad - tad .