Вучиќ: Немаше докази дека Албанците ги убиле Србите во Пеќ

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Се гледа од друга планета дека вам ви боли кога србите се на таргет за осудување, нели вие протестиравте пред американска амбасада, нели вие сте меѓу првите кои им верувате на секое српска пропаганда, всушност само вие сте манипулираните, за конфликтот во Косово се од српските медиуми сте се информирале, затоа денеска генерализирате секогаш кога станува збор за косоварите.
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 16:23 ---

Whatever...
Србите добија дата за преговори за пристап кон ЕУ.
Косово и Албанија не.
И сега пак ние на форумот сме виновни за тоа??
Батали ти политики србите, косоварите.. то се други народи, други земји, дај фрли некој линк за некоја јака женска опната, опушти се, нек си се објаснуваат тие таму дал во 1993 некој косовар убил некого во Гњилане или не. То нам овде па ни во регионот ништо не ни значи

Член од
16 декември 2013
Мислења
1.856
Поени од реакции
1.203
Дури и да е вистина ги оправдува ли ова злоделата врз Србите на косово од Албанците? Колку Срби се протерани вклучително после 99. Што е со случките од 2004, 2008, колку Срби се протерани и убиени сигурно од Албнци. Ако членот што ја отворил темава е објективен зошто не ги засегнал и овие прашања.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
Se cudam zosto gorenavedenite "clenovi" gi zasega vojna istorija na druga drzava? Neli se rodeni I se deklariraat kako Makedonci?

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Србите добија дата за преговори за пристап кон ЕУ.
Според мене заслужен, последниве години направија големи чекори.
Косово и Албанија не.
Едната корумпирана, другата што туку држава со не подготвени институции. Според мене заслужено се одбиени.
И сега пак ние на форумот сме виновни за тоа??
Кој те обвини тебе бе ЛЕТ3?
Батали ти политики србите, косоварите.. то се други народи, други земји
Секогаш сум згрозен од вашите мислење, затоа пишувам во вакви теми...
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 17:34 ---
Кутрото дете, твојата животна приказна сигурно е многу тешка.
U can bet!

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Нити сум јас темата , нити сум рекол јас нешто, имате извори од српските медиуми и политичари , здраво.

Давам подршка за српската власт да ги расветли настаните од 90тите.

Добро е што семејствата на овие убиени и повредени срби ја разбраа вистината, а тоа е дека нивните деца се жртвувани за "патриотски" цели.

Еве како се прикажуваше убиството

Вака ентузијастичен да беше да се расветлат наши случаи, ко пример со Мавровските работници, ќе беше убаво.

Прашање е кога ТИ ќе ја разбереш вистината? :)

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Искрено немав намера да пишувам во темава, затоа што е информативна и нема простор да се дискутира, но кога го видов твојот ироничен пост не можеш да не пишувам...
Цумтор, темава е тенденциозна и шпекулативна, не играј со зборови, не пасиме трева овде!

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Dardi, te cekam za tvoi odgovori na ovie prasanja:

-pakistanskiot slucaj, veke rekov deka osven eden pakistanski advokat drzavata Pakistan vo nitu eden slucaj nema reagirano za pakistancite, nema isprateno protestna nota do MNR za necesno sudenje nitu nema reagirano diplomatski do bilo koja relevantna institucija na megunarodnata zaednica, a od druga strana Al Kaeda egzekutirase clen na pocesniot makedonski konzulat vo Pakistan. Zosto?

-ako grci ili makedonci se pobunat vo Albanija i dignat vooruzen bunt dali e toa terorizam ili opravdano vostanie?

-kolku strastveno ke se borat tvoite orki ako fatat nekoj nivni kozojebacki pobratim poradi obvinenie za voeni zlostorstva vo Makedonija?

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Цумтор, темава е тенденциозна и шпекулативна, не играј со зборови, не пасиме трева овде!
Признавам Рохе, шпекулативна е, може да е игра на некои целава сторија.
Но веројатно си ги читал мислењева, еве што значи тенденциозно мислење каде се исмејуваат жртви
Побргу менуваат облека од трансексуалци.
, но нека, млад е, наивен е, но каде се модераторите???

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Признавам Рохе, шпекулативна е, може да е игра на некои целава сторија.
Но веројатно си ги читал мислењева, еве што значи тенденциозно мислење каде се исмејуваат жртви, но нека, млад е, наивен е, но каде се модераторите???
Ќе докажеш со темава дека Слобо е крвник? Кој рекол претходно дека не е?
Ќе докажеш дека во фер услови, без пари од дрога и на историски основ Косово не е српско? Со вакви теми си ја ишкате мувате од капата затоа се тенденциозни. Вучич и неговите ставови за Македонија се добро познати, тој е четник од бандата на Шешељ кој ќе не освојуваше нас со две дивизии и воопшто немам симпатии кон него. Тоа што тој сега го прави е присилно, гледа да се избори колку може за тие малку Срби што останаа да живеат на Косово и тоа е тоа - завршена работа - има полно такви што го доживуваат како предавник, такви што живеат во друга реалност....тој од денеска преговара со Европа.

Тоа што нашиве го**а на дневен основ ви праат отстапки и живеете како бубрег во лој, а у Европа ни у двор не ни даваат да влеземе е резултат на нивната „генијалност“....тоа мене ме заболе, а што се тиче Косово, да иде у 100 материне затоа што му е*а мајката на цел Балкан и не уназади 1000 години, фала за тоа! Благодарение на вас имаме репутација како Руанда и Сомалија.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.255
И да има вакво нешто и све да е точно ова што го кажува Дардан, тоа не значи дека УЧК нема убиено срби..

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Ќе докажеш со темава дека Слобо е крвник? Кој рекол претходно дека не е?
Ќе докажеш дека во фер услови, без пари од дрога и на историски основ Косово не е српско? Со вакви теми си ја ишкате мувате од капата затоа се тенденциозни. Вучич и неговите ставови за Македонија се добро познати, тој е четник од бандата на Шешељ кој ќе не освојуваше нас со две дивизии и воопшто немам симпатии кон него. Тоа што тој сега го прави е присилно, гледа да се избори колку може за тие малку Срби што останаа да живеат на Косово и тоа е тоа - завршена работа - има полно такви што го доживуваат како предавник, такви што живеат во друга реалност....тој од денеска преговара со Европа.

Тоа што нашиве го**а на дневен основ ви праат отстапки и живеете како бубрег во лој, а у Европа ни у двор не ни даваат да влеземе е резултат на нивната „генијалност“....тоа мене ме заболе, а што се тиче Косово, да иде у 100 материне затоа што му е*а мајката на цел Балкан и не уназади 1000 години, фала за тоа! Благодарение на вас имаме репутација како Руанда и Сомалија.
Би се зачудил ако има некој македонец кој тврди дека е, читајќи мислења во форумов добив таков впечаток.

Парите од дрога немаат врска со тоа дека Косово не е српско, туку такви се интересите на големите сили, и дека таму има народ различен од србите кој минатиот век беше мета на етничко чистење со кое и ти се сложуваш нели?
Милиарди долари се прелеани за Косово од западот, цела вечност да работат албанците со дрога не може да го исплатат тој долг.

Да те потсетам дека Србија немаше конфликт само со албанците.

Се додека тие остапки на вашите го**а не се гледаат како necessary good ништо нема да се подобри, а остапките се гледаат како necessary evil.

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Да те потсетам дека Србија немаше конфликт само со албанците.
Јас да те потсетам дека вие имавте проблем и со Србите и со нас и во Улцињ и во Чемерија....и уште ги имате....

Ако не се парите од дрога - од што се? Дијаманти, нафта - што има у камењана?
Вие да не ја нудевте „Трепча“ на јенките?
Ќе ја лапнеа и со вас и без вас, а бомбардирањето си го плативте до задњи атом ураниум....и само да те потсетам дека болни деца ќе се раѓаат и кај Срби и кај Македонци, ама и кај вас, а тоа не-српско население што направи инвазија од северна Албанија можеше во политичка партија да се избори за своите права, а не да се изживува со селани по планинине.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Јас да те потсетам дека вие имавте проблем и со Србите и со нас и во Улцињ и во Чемерија....и уште ги имате....
Не секогаш по наша вина секако, и не сме криви ние што останавме надвор од матичната земја, сме на некој начин, но не директно.
Ако не се парите од дрога - од што се? Дијаманти, нафта - што има у камењана?
Вие да не ја нудевте „Трепча“ на јенките?
Не, со помагањето на албанците американците добија држави сателити во Балканот, но и природните ресурси не недоставуваат, и така тие ресурси немаше народот да ги види.

Тоа иселување е природно хумано право, албанците не се ни првите ни последните, со тоа не сме заслужиле да бидеме граѓани од втор ред...
Многу повеќе од тебе би сакал се да се добиеше во мир и со договори.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
10.000 албански цивили се убиени , дали е тоа пропаганда ? Дали е пропаганда дека Дачиќ се извини на семејството Богујевци, целото семејство убиено, преживеале само 4 деца , а денес истите држат изложби низ светот, за да прикажат како биле убиени нивните роднини, и како тие се спасиле.

Еве ти ги

Дали е точно дека Дачиќ учествуваше на оваа изложба ? Или е германска пропаганда?

Дали е точно дека насекаде низ Србија се пронаоѓаат масовни гробници на албанци ? Ако не биле цивили и ако биле убиени во борби , зошто им ги кријат телата? Зошто ги потопуваа во Дунав ?

Кој ви рече дека албанците се светци и не убивале српски цивили ?

Темата е: Србија убивала срби , а до пред некој месец за истите ги обвинуваше албанците.
Шип тарска работа секогаш да се извртува вистината

Kajgana Shop

На врв Bottom