- Член од
- 22 декември 2010
- Мислења
- 290
- Поени од реакции
- 204
dali so taa licnost sto se pojavuva si imal problemi ..??ја иначе уште се мислам што кој к*рац беше ова... некој ќе го протолкува или да продолжам да се мислам ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dali so taa licnost sto se pojavuva si imal problemi ..??ја иначе уште се мислам што кој к*рац беше ова... некој ќе го протолкува или да продолжам да се мислам ?![]()
dali so taa licnost sto se pojavuva si imal problemi ..??
Сонував како сум си ја испеглала косата и после штом сум прошла со рака пола косата ми останала во раце, и ми целата почнала да ми паѓа. Знам дека е на лошо, ама на колку лошо?![]()
Знам дека кога на сон си ја стрижиш косата ке се ослоодиш од некоја мака, односно косата преставува мака а бидејќи ти паднала би требало да ти падни некој терет кој што го имаш... Не е лош сонот според мене....Сонував како сум си ја испеглала косата и после штом сум прошла со рака пола косата ми останала во раце, и ми целата почнала да ми паѓа. Знам дека е на лошо, ама на колку лошо?![]()
Знам дека кога на сон си ја стрижиш косата ке се ослоодиш од некоја мака, односно косата преставува мака а бидејќи ти паднала би требало да ти падни некој терет кој што го имаш... Не е лош сонот според мене....
Да и јас сум слушнала дека шишање - паѓање на коса значи ослободување од мака, проблеми...
Значи дека не си задоволна од фактот што ти е виткана косата. Сакаш да го смениш тоа, ама те плаши кој ќе биде исходот....дали ќе ти личи
Погодив?
Сонував како сум си ја испеглала косата и после штом сум прошла со рака пола косата ми останала во раце, и ми целата почнала да ми паѓа. Знам дека е на лошо, ама на колку лошо?![]()
Губиш психичка сила, изморена си и смачено ти е од нешто. Почнуваш да размислуваш како да излезеш од некоја ситуација, време е за елиминација на непотребни навики.
Се знаеме од некаде?Фала на толкувањето, ова е вистина, и се надевам дека на тоа ќе остане.