Во ред знам ви дојде смешно со прогнозата ама верувајте ми тоа се негови фори. Правел и полошо. Надвор од Македонија сум иначе не знам дали таму има снег. Тука како што реков падна ама не многу и потоа немаше изговор зошто не може да вози, не напиша петокот цел ден и цела ноќ значи нигде го немаше и сабајле ми прати порака дека му се скршил вчера телефонот денес купил нов. И слика ми прати.Ви се колнам дека ја зборувам вистината. Првиот пат колата расипана, сега телефонот скршен и јас му реков добро, подобро да не договараме следна средба оти сега тебе нешто да не ти се деси да се осакатиш и слично па пак да не можиш да дојдиш. Само да објаснам зошто да ме земал со кола? Па јас ја имам изгубено возачката до јули оваа година а оддалечени сме бајги.
И да, ќе ставам крај на ова со него така размислувам а гледам и вие се сложувате, мене ми беше страв да не грешам нешто јас и да брзам ама сега ми е појасно се.
И да, ќе ставам крај на ова со него така размислувам а гледам и вие се сложувате, мене ми беше страв да не грешам нешто јас и да брзам ама сега ми е појасно се.