види го цитатот бе другар
Не се досетив дека за тоа ме прашуваш мислев дека е за нешто друго
подолу ти одговорил macedonian на прашањето.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
види го цитатот бе другар
подолу ти одговорил macedonian на прашањето.М.Т Беше 1ан на курсот кај Америте,веке не е во бСН,на печалба е како др колеги надвор од татковината.....
Братче никад нема да бидеме исти без нив посебно овие во SOC што отидоа лани, а веќе се чуствува како е без чкембарот.
Сите мислевме дека се распуштени но мацедониан ни стави слика на припадник на соколите од пред неколку месеци што значи дека сеуште постојат.Вооружувањето им е исто како и на сите освен кај псо.Соколите пошо сега веќе не се водат како специјална единица и немаат некои си задачи а за обуката незнам јас за во псо знам за соколите прашај го мацедониан.Здраво на сите,нов сум на форумов,но ве следам уште од мнооогу одамна,и сега решив да направам акаунт,иако имав од поодамна ама ми го блокираа...но нема врска,ајде одма да прашам тоа што ме интересира
Дали сеуште постојат Соколите и какви задачи имаат,и каква обука,вооружување ?

ne sum siguren od koja edinica se:
1 Прегледај го приврзокот 82223
2 Прегледај го приврзокот 82224
3 Прегледај го приврзокот 82225
4 Прегледај го приврзокот 82226

Дечки ај да ве прашам некои прашања.Првин што треба да се направи за да се стане професионален војник во државава,дали треба само обичен воен рок да се служи?Или пак ?Кој услови треба да се испполнуват (тежина/висина/година/образование и др)И која е работат на војникот во РМ,кој се предности и кој се негативностите на професијава.Ај пошто гледам дека има луѓе што ја работат работава нека пишат нешто повеќе.Фала

Не треба да си постар од 25 да немаш црно досие,да немаш извршено некое кривично дело,висина 170 цм ама има и одстапки за разлика од мвр,у амр има многу луѓе кои се пониски од 170цм исто така и во волците ниските луѓе им се најдобрите снајперисти.Тежина нема ограничување и тоа е тоа.