Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Васко не е А кој е незнам
Васко е има и доказ за тоа лавот до него сашо лазаровски или "командант брадa" на сликата си напишал дека е со васко плус и ми потврди го прашав

Васко е има и доказ за тоа лавот до него сашо лазаровски или "командант брадa" на сликата си напишал дека е со васко плус и ми потврди го прашав
Види ај прашај пак да не е друг Васко тој на сликата .Не е В. Ѓ. 100%

Semper fi:
1.ова е форум и секој има право да пишува мислења или да поставува било какви прашања,не си ти судија да ги оценуваш мислењата а нема ни потреба од тоа.
2.ти си тој што постира фотографии без прекриени лица(иако тоа одзема 2 минути),а мене ми солиш памет дека не сум смеел да прашам колку припадници има бСН.
3.Сашо брада на сликата нема напишано со кој е,не измислувај ;)
4.има членови на форумот што имаат мноооогу поголемо познавање на оваа тема од тебе,тоа се забележува по нивните мислења напишани тука.
5.ова не го пишувам со цел да направам расправија со тебе,туку само да ја разбереш целта на форумов(темата)а тоа е дискусија,а не наметнување на твоето мислење на сите присутни на темата.

Припадник на резервниот состав на АРМ во КОМИТСКИ стил,имаше доста вакви интерсени фаци во 2001 :) ВОСТАНИК браво за сликиве секоја наредна е по по интересна.
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 18:23 ---

Да, резервист во 2001 година, струмичанец, мој познаник :)

Види ај прашај пак да не е друг Васко тој на сликата .Не е В. Ѓ. 100%
Тој е нема што да прашам по сто пати
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 21:56 ---
Semper fi:
1.ова е форум и секој има право да пишува мислења или да поставува било какви прашања,не си ти судија да ги оценуваш мислењата а нема ни потреба од тоа.
2.ти си тој што постира фотографии без прекриени лица(иако тоа одзема 2 минути),а мене ми солиш памет дека не сум смеел да прашам колку припадници има бСН.
3.Сашо брада на сликата нема напишано со кој е,не измислувај ;)
4.има членови на форумот што имаат мноооогу поголемо познавање на оваа тема од тебе,тоа се забележува по нивните мислења напишани тука.
5.ова не го пишувам со цел да направам расправија со тебе,туку само да ја разбереш целта на форумов(темата)а тоа е дискусија,а не наметнување на твоето мислење на сите присутни на темата.
Секако дека секој има право да пишува мислења или да прашува а за да ги оценувам ќе ги оценувам ти неможеш да ми кажеш шо да правам пошо ова е форум а не место за пцување и за пцовки коишто ти ги користиш.Млад учесник си на темата не си видел ни половина од сликите кои што сум ги ставал на форумот погледни ги прво сите мои слики после зборувај дали не сум ги прекривал лицата на луѓето.И не реков дека не смееш да прашаш колку луѓе се у бсн туку дека тоа ти е државна тајна тоа не се знае и не смее да се знае.
Второ кога сликата јас ја свалив на мојот пц сашо беше коментирал дека е со васко за сега не ме интерисира шо како е.А сликата јас ја имам на компјутерот повеќе од 1 година.Секако дека има луѓе кои многу повеќе знаат од мене самиот си признавам јас сум дете од 18 години не сум маж од 35-40 кој работи во арм за да знам се детално.
И последно ај најди каде или кажи ми на кое место сум наметнувал мое мислење врз другите ај баш иди види па ми јави
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 22:05 ---
Само да кажам игор драганов што го убија не беше припадник на тигрите туку припадник на граничната полиција се шират само дезинформации.

Топ фотки Diverzant нека им е честито на сите што влегоа во пСО...да не знаеш колку отприлике тежат ранциве ( ваљда се со пуна опрема внатре ) од првите 3 слики?

овие не се обични војници на селекција туку офицери, тоа е уште подобро, инаку околу 40 кила еднаш имам измерено, ама зависи од ранец до ранец, па и до сезона или мисија
--- надополнето: 15 јануари 2014 во 00:44 ---
Од последната селекција за влез во пСО.Селекцијата успешно ја завршиле 8 кандидати.

Прегледај го приврзокот 82128
ова е вајда кај минијатурно

Прегледај го приврзокот 82135

ама ова нем и личи на илинден, да не е пепелиште?
диверзант?

Диверзант шо ти кажав јас на тебе за селективните самиот сега си виде дека тоа е точно шо ти го кажав.Конкурси за во псо си има секоја година

овие не се обични војници на селекција туку офицери, тоа е уште подобро, инаку околу 40 кила еднаш имам измерено, ама зависи од ранец до ранец, па и до сезона или мисија
--- надополнето: 15 јануари 2014 во 00:44 ---

диверзант?

Што Диверзант ???

Хеликоптер Ми-8 и припадник на 501 Падобранско Диверзантска Единица „Соколи“ при Воздухопловната Бригада на АРМ.
320985_459631264099790_1136181643_n.jpg

Припадник на 501 Падобранско Диверзантска Единица „Соколи“ при Воздухопловната Бригада на АРМ.
154189_464227170306866_708082541_n.jpg

Здраво на сите,нов сум на форумов,но ве следам уште од мнооогу одамна,и сега решив да направам акаунт,иако имав од поодамна ама ми го блокираа...но нема врска,ајде одма да прашам тоа што ме интересира

Дали сеуште постојат Соколите и какви задачи имаат,и каква обука,вооружување ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom