- Член од
- 18 јануари 2011
- Мислења
- 1.269
- Поени од реакции
- 960
Васко е има и доказ за тоа лавот до него сашо лазаровски или "командант брадa" на сликата си напишал дека е со васко плус и ми потврди го прашавВаско не е А кој е незнам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Васко е има и доказ за тоа лавот до него сашо лазаровски или "командант брадa" на сликата си напишал дека е со васко плус и ми потврди го прашавВаско не е А кој е незнам
Види ај прашај пак да не е друг Васко тој на сликата .Не е В. Ѓ. 100%Васко е има и доказ за тоа лавот до него сашо лазаровски или "командант брадa" на сликата си напишал дека е со васко плус и ми потврди го прашав

Припадник на резервниот состав на АРМ во КОМИТСКИ стил,имаше доста вакви интерсени фаци во 2001ВОСТАНИК браво за сликиве секоја наредна е по по интересна.
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 18:23 ---
Да, резервист во 2001 година, струмичанец, мој познаник
Тој е нема што да прашам по сто патиВиди ај прашај пак да не е друг Васко тој на сликата .Не е В. Ѓ. 100%
Секако дека секој има право да пишува мислења или да прашува а за да ги оценувам ќе ги оценувам ти неможеш да ми кажеш шо да правам пошо ова е форум а не место за пцување и за пцовки коишто ти ги користиш.Млад учесник си на темата не си видел ни половина од сликите кои што сум ги ставал на форумот погледни ги прво сите мои слики после зборувај дали не сум ги прекривал лицата на луѓето.И не реков дека не смееш да прашаш колку луѓе се у бсн туку дека тоа ти е државна тајна тоа не се знае и не смее да се знае.Semper fi:
1.ова е форум и секој има право да пишува мислења или да поставува било какви прашања,не си ти судија да ги оценуваш мислењата а нема ни потреба од тоа.
2.ти си тој што постира фотографии без прекриени лица(иако тоа одзема 2 минути),а мене ми солиш памет дека не сум смеел да прашам колку припадници има бСН.
3.Сашо брада на сликата нема напишано со кој е,не измислувај
4.има членови на форумот што имаат мноооогу поголемо познавање на оваа тема од тебе,тоа се забележува по нивните мислења напишани тука.
5.ова не го пишувам со цел да направам расправија со тебе,туку само да ја разбереш целта на форумов(темата)а тоа е дискусија,а не наметнување на твоето мислење на сите присутни на темата.
диверзант?Од последната селекција за влез во пСО.Селекцијата успешно ја завршиле 8 кандидати.
Прегледај го приврзокот 82128
ова е вајда кај минијатурно
Прегледај го приврзокот 82135
ама ова нем и личи на илинден, да не е пепелиште?
овие не се обични војници на селекција туку офицери, тоа е уште подобро, инаку околу 40 кила еднаш имам измерено, ама зависи од ранец до ранец, па и до сезона или мисија
--- надополнето: 15 јануари 2014 во 00:44 ---
диверзант?
види го цитатот бе другарШто Диверзант ???
види го цитатот бе другар