Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Колку е полесно вака кога ја гледаш отпосле. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2 isklucuvanja a 57 min vo igra
Него, го видовте стрине кога го дадоа во кадар, ја скенираше утакмицава, нема лабаво.
Ние кога ваков селектор ќе имаме?Страшен тренер е стариот и има неверојатен авторитет.Прееска кога викна тајм-аут Данциве почнаа нешто да зборат меѓу себе и овој кога се изнервира ги заќуте за секунда.Нормално,претходно ја изостри фацата и стана црвен како пиперка и кога он ќе отвори уста ми се чини дека Данциве пребледуваат.Кај стариов исто така ми се свиѓа тоа што бара од играчите да играат цели 60 минути на врвно ниво и не дозволува опуштање по никоја цена.На 5 минути до крај да има 10 предност и да прими 2 ефтини голови ми се чини дека е спремен во секунда со голи раце да ги задави сите играчи.Имаше една ваква ситуација само не ми текнува на која утакмица беше...на тајм-аутот ги стегна играчите и до крај Данциве ја изиграа утакмицата како они да имаат негатива од 7-8 голови,а ако не го направеа тоа веројатно на некој очите ќе му ги извадеше Стринава.
![]()
Ние кога ваков селектор ќе имаме?![]()
Девојко ќе помислам ти имаш нешто лично против Каролина.Karolina samo za Stole e. Ke ja nagmechi![]()
да не се сфатиме погрешно, уживам кога ја слушам Каролина, ама волејчиња не можам а да не искористамДевојко ќе помислам ти имаш нешто лично против Каролина.![]()
И остај ми го Столе, не туку му мести жентцки, мој си е он!