Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Mi treba nekoj da mi kaze vo Makedonija kade ima antikvarnica shto otkupuvaat stari raboti. Doma imam stara mashina za sienje, stara pegla na zar i bakarna tava za gotvenje. Ke postirav sliki ama pusto nemam doma net i koristam internet od telefon. Mozete da pishete javno ili PP.
другар пеглата неверувам дека ке ти ја земе ги има во изобилство, исто и тавите евентуално машината може ако му фати око :)
контактирај ме у пп да ти дадам бројче од тој на плоштад :)

Каде можам да најдам кертриџи/патрони/refills Gillette Fusion ProGlide Manual (не Power), со пет сечила? Во големиве маркети има? Тинекс не видов..

0004740030287_500X500.jpg
Во Жито Маркетите имаш сигурно ... кај мене ех-Баумаркет,сега Жито има,користиме исто ...

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Вакви капи во Скопје со сигурност и нормална цена по пазариве имате видено?
dcbdadb83e29f20a013e2d569dbf00d8.jpg
да во Елит во гтц, ми се чини 600ден беше
да си ибеш векот иста ваква беше ми се чини :D

Dali ima vo Skopjevo algi za sushi praenje nekade?

fala
--- надополнето: 16 јануари 2014 во 13:03 ---
Dali ima vo Skopjevo algi za sushi praenje nekade?

fala

Каде можам да најдам кертриџи/патрони/refills Gillette Fusion ProGlide Manual (не Power), со пет сечила? Во големиве маркети има? Тинекс не видов..

0004740030287_500X500.jpg

Во Веро. Пред 3 дена купив. На каса им се.
--- надополнето: 16 јануари 2014 во 13:17 ---
Фала брат.. Ќе поминам и на пазар пред да идам таму. Сепак сезонава ќе биде кратка па да не фрлам за џабе. :icon_mrgr:

Оригинал има еден другар ја продава. Ако сакаш кажи.
--- надополнето: 16 јануари 2014 во 13:50 ---

Само не таму. Лошо искуство со нив. :sick:
--- надополнето: 16 јануари 2014 во 14:37 ---
За Грчки имаш една јака на Илинденска накај Влада. Другово не те разбирам? :confused:

Другово е за хип хоп играње.

Ако може да ми кажете каде ги има продавниците Делта Спорт низ Скопје фала многу

Кај можам да урамам постер? Не мора да е некоја квалитетна рамка, сакам поефтино да поминам.

Кај можам да урамам постер? Не мора да е некоја квалитетна рамка, сакам поефтино да поминам.

Имаш во југотон пластични рамки стрикни големини, специјално за постери, со пластична фолија. Најголемата а и најскапа беше 60x90 - 690 денари.

Имаш во југотон пластични рамки стрикни големини, специјално за постери, со пластична фолија. Најголемата а и најскапа беше 60x90 - 690 денари.

Знам за таму, ама ептен ми е скапо. Прееска купив постер, без рамка, 190 денари. Па сеа барам негде за поефтино.

Знам за таму, ама ептен ми е скапо. Прееска купив постер, без рамка, 190 денари. Па сеа барам негде за поефтино.

Скапо ти е 500 денари ? :/ обична рамка за слика 15x15 е 250 денари .. ондак дома напрај си сам од дрво што да ти речам ..

Скапо ти е 500 денари ? :/ обична рамка за слика 15x15 е 250 денари .. ондак дома напрај си сам од дрво што да ти речам ..

Абе не ми се даваше 700 денари, башка не беа многу убави рамките, а и црни беа. Сигурен сум дека некаде за поефтино може да се напраат, али само да дознаам каде.

Абе не ми се даваше 700 денари, башка не беа многу убави рамките, а и црни беа. Сигурен сум дека некаде за поефтино може да се напраат, али само да дознаам каде.

Пријател, јас имам дома слика на хамер линолеум техника. 70x100 . Во студио каде што урамуваат, прашав во 10тина такви, најефтино, значи со најефтина дрвена никаква рамка ми понудија 1350 денари. Сепак одбрав на варијанта на 1750 со алуминиумскка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom