Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Македонија-Чешка-2јка 2.50
Македонија-Чешка 1X Двојна шанса 1.50 ...
Dzoni u 59ta Zlatko Mojsoski da ja reshi i bekembardite da si gi cupas so cupalica
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 18:05 ---
i Island x2 ja imam na livce staenoSolidni kvoti im imaat dadeno pa da vidime dali kje ispadne.
У спортлајф Шпанија да води на полувреме со 3 разлика е 1.70, не е ова поклон?![]()
Уште 1 ми фали за добитен да е системот.. јас се надевам барем 2 да завршат нерешено....
![]()
на која кладилница ти е играно ова? онлајн е уплатено ил? бидеќи гледам на македонски е
Бетадриа
:: ANALIZA : Europsko Prvenstvo(Rukomet) :
:: Bjelorusija - Švedska (+4,5) 2 (1.85)
:: Drugu kolo natjecanja po skupinama nas očekuje sutra te dvoboj bjelorusa i šveđana, u odabiru para i tipu sam došao nekom logikom, bjelorusija na ovom prvenstvu nema baš položaj neke jake momčadi ali iz godine u godinu sve su bolji te njihova momčad raste i igra svake godine sve bolje, no i dalje se nemogu nositi sa momčadima iz vrha rukometne elite te ovakvi dvoboji njima ne daju neku veliku nadu u čudo.
:: Mislim da će ovo švedi bez problema riješiti i mislim da je ovo jako dobra kvota na hendikep točnije na pobjedu sa minimalno 5 golova, mi koji smo igrali protiv njih u ponedjeljak razbili smo ih 11 razlike a realno da nismo već u 10. minuti nastavka krenuli sa rotacijama mogli smo i sa 20 razlike ali to nije bilo potrebno te smo lijepo utakmicu zaključili pobjedom sa najviše razlike na europskim prvenstvima, vjerujem da niti solidnim šveđanima nebi trebao biti problem da pobjede sa barem 5 razlike.
:: U pripremnom dijelu prije prvenstva pobjedili su i veoma jake španjolce sa 5 razlike a crnogorce su ostavili na 7 golova razlike u ponedjeljak u skupini, gledajući kako je Bjelorusija najslabija momčad u skupini očekujem da Šveđani zajedno sa nama sutra sa pobjedom osiguraju prolaz dalje sa prvog ili drugog mjesto tj. da u zadnjoj utakmici sa nama odlučuju o prvom mjestu u skupini a da se Bjelorusi i Crnogorci potuku za tu treću poziciju koja također vodi dalje.