Супер коли низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата martint
  • Време на започнување Време на започнување
Точно така. Burnout и drift нема врска со видеово. :)
За да биди дрифт треба да се движи возилото, а за burnout пак треба во место да биди.
Во овој случај не е ни едно ни друго :D

Има стил човекот ;)

1394303_1411235642443171_1407120693_n.jpg

Има стил човекот ;)

1394303_1411235642443171_1407120693_n.jpg
Може му дошле гости за рамазан или бајрам па ги сликал колите на гостите и ги прикажува како сопствен возен парк вреден преку 70к евра

70? Мене белото ми изгледа како 7мица, црното назад 6ка, а сивото на крајот како А8ка. Само овие се преку 100.
Ако ги купувал нови од салон вредат и повеќе
BMW 7-serie 2008 уште се произведува ама веќе има редизајн а таа е најнова и највредна ,другите се од 2001 нагоре.
Ако се навистина негови со мерак да си ги вози.

^ ^ каде е ова во кој град е и секако ако може за која личност се работи, дали е позната
^ ^

Првиот со бемвињата е од Тетово (што се приметува и по регистрациите) не е Македонец инаку сопственик на златара, сервис за коли итн

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom