НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па моеш да зирнеш што како тука :icon_lol::pos::pos:

А бе Клип не ме заебавај, знам дека мислеше за Германецот Денис Шредер :D, ама сигурно не знаеше дали е Шредер или Шродер па да не згрешиш напиша само Германецот Денис. :icon_lol:

А бе Клип не ме заебавај, знам дека мислеше за Германецот Денис Шредер :D, ама сигурно не знаеше дали е Шредер или Шродер па да не згрешиш напиша само Германецот Денис. :icon_lol:
Чим ја чекаш да тепаат Атланта тогаш Перица нека ја реши со тројка XD

Филаделдија ќе изгуби од Пистонс. Со овој пораз, Филаделдија ќе го има четвртиот најслаб скор во лигата.

Ме плашат Милвоки и Орландо, тие ќе бидат најсилните конкуренти за првиот пик на драфтот. Јас би ставил пари на Милвоки, тие најверојатно би го зеле првиот пик. Вредна напомена е фактот што неколку екипи тргнаа на фул танк, за кои лично јас не очекував.

Како и да е, на Филаделфија сигурно ќе падне еден од најголемите таленти, Паркер, Ембид и Вигинс.

Паркер во никој случај, јас сум Јанг да го задржат (се предомислив за ова). Ќе треба добро да се размисли помеѓу Ембид и Вигинс, ако бидат први на драфт-лотаријата.

Конечно закуца Перица. Се стабилизира малце со личните :)

Каков антиталент во напад е овој Хауард, нешто невидено. Една обична позиција не може да си створи...

На овој Гарсија се да му ебам. Не може океан од брод да погоди, а кога игравме против Доминиканска Република шпорет да фрлеше ќе влезеше во кошот. Гној гнојосан. :D

Се посраа Хјустон во последна четвртина. Атланта игра многу добра тимска одбрана, и овие платенициве нормално се губат у таква ситуација. Корвер е нездрав, што рака ќе имаше ја не знам. :D

Ke se ispotepaja James i Mirza :icon_lol:. Prvo James ofanziven "ne svirnat" faul vrz Kirlenko a posle Mirza za vrat go fati na James. Mudasti se bosancive :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom