Кавадарци

bogev4eboy

Хејтер
Член од
6 март 2011
Мислења
382
Поени од реакции
180

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.297
Поени од реакции
7.023
Е ај и овдеа да ви честитам,среќна нова година на сите,здравје,среќа,повише љубов,помалце фајтови ваа година :D

Near

Член од
26 март 2009
Мислења
4.297
Поени од реакции
7.023
к7 пак го отворија...сеа под ново име,Ал Пачино.. :)

П

Пепси_

Гостин
alkatraz disko disko uste ne dosredena nz dali i ima namera da sreduva poso drvenite sankovii gredi mi bodat u oci

muzikata se pokaza na nivo iako bev kratko prisuten

Near

Член од
26 март 2009
Мислења
4.297
Поени од реакции
7.023
alkatraz disko disko uste ne dosredena nz dali i ima namera da sreduva poso drvenite sankovii gredi mi bodat u oci

muzikata se pokaza na nivo iako bev kratko prisuten
Исто е каа у к7 времето,само шо сепарињата кај шо беа порано сеа се високи маси ставени,за нормално,повише народ да собере :)

П

Пепси_

Гостин
Исто е каа у к7 времето,само шо сепарињата кај шо беа порано сеа се високи маси ставени,за нормално,повише народ да собере :)

според мене влева малце надеж ако се држе до добра музика....да се растеретиме од турканиците на шанкот кој шо 20 години нема инвестирано у една wc шоља а камоли у нешто друго :icon_lol:

Near

Член од
26 март 2009
Мислења
4.297
Поени од реакции
7.023
според мене влева малце надеж ако се држе до добра музика....да се растеретиме од турканиците на шанкот кој шо 20 години нема инвестирано у една wc шоља а камоли у нешто друго :icon_lol:
Иживеано е брат...бар јас така го осеќам,оти од 7-8 одд почна таму да одам ии сеа некако така го сваќам. А и некња каа бев у саботата,у главно беа средношколци со мал дел постари шо ги интересираше како ќе биде

П

Пепси_

Гостин
Иживеано е брат...бар јас така го осеќам,оти од 7-8 одд почна таму да одам ии сеа некако така го сваќам. А и некња каа бев у саботата,у главно беа средношколци со мал дел постари шо ги интересираше како ќе биде

се е до народот,далеку сме од забава на ниво со другите светски дискотеки,кај нас и на 4 спрата да направат се најубаво,кога не си испаднал со помисла да се забавуваш шо фајде....

Kajgana Shop

На врв Bottom