Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Блогот е нов, го направив пред 10 дена. Ако знае некој да ми каже како можам да го зголемам рејтингот, и дали се зголемува само ако блогот има голема посетеност?
Едноставно давај квалитетна содржина и рекламирај го ( преку Фејсбук, Твитер и таквите слични)Блогот е нов, го направив пред 10 дена. Ако знае некој да ми каже како можам да го зголемам рејтингот, и дали се зголемува само ако блогот има голема посетеност?
Едноставно давај квалитетна содржина и рекламирај го ( преку Фејсбук, Твитер и таквите слични)![]()
Мислам дека ем е нов, ем не е доволно познатКога пребарувам на Google во резултатите никаде не се појавува. Тоа е затоа што е нов или...?
Едноставно давај квалитетна содржина и рекламирај го ( преку Фејсбук, Твитер и таквите слични)![]()
Откажи се од добар SEO на ваква платформа со вакви вести кои се копирани од други страни со профи SEO оптимизација и огромна посетеност.![]()
Абе пола Македонски портали немаат ранг 2, не па блог на фри домен со копирани содржини. За жал ќе останеш разочаран пошто за ранг 2 треба доста работа.Не сакам многу да се замарам, затоа копирам :$ не го направив блогот затоа што ми е интересно, туку затоа што ми треба било каков блог на англиски со ранг 2 или повќе се разбираама ти ме разочара некако
![]()