Како до поголем рејтинг на блог?

• Креатор на темата Креатор на темата m92
  • Време на започнување Време на започнување

m92

Член од
7 февруари 2013
Мислења
8
Поени од реакции
0
Блогот е нов, го направив пред 10 дена. Ако знае некој да ми каже како можам да го зголемам рејтингот, и дали се зголемува само ако блогот има голема посетеност?

Блогот е нов, го направив пред 10 дена. Ако знае некој да ми каже како можам да го зголемам рејтингот, и дали се зголемува само ако блогот има голема посетеност?

ако е за дојаве не спамувај со линкови само договоричемо се пп

Едноставно давај квалитетна содржина и рекламирај го ( преку Фејсбук, Твитер и таквите слични) :)

Едноставно давај квалитетна содржина и рекламирај го ( преку Фејсбук, Твитер и таквите слични) :)

Кога пребарувам на Google во резултатите никаде не се појавува. Тоа е затоа што е нов или...?

Кога пребарувам на Google во резултатите никаде не се појавува. Тоа е затоа што е нов или...?
Мислам дека ем е нов, ем не е доволно познат :)

Ке си платиш едно банерче на кајгана и ете ти посетеност ;)

Зависи на што сервис ти е. Дали е на blogger.com, wordpress.com нешто сосема трето или пак ти е со платен домен и друга платформа. Секоја платформа си има свои додатоци кои ја подобруваат SEO оптимизацијата. Дај повеќе инфо за да ти помогнеме.

Откажи се од добар SEO на ваква платформа со вакви вести кои се копирани од други страни со профи SEO оптимизација и огромна посетеност. :icon_lol:

Пишувај квалитетни артикли и не копирај никако и дај линкче да видиме :)
Ако си заинтересиран за посети од УСА ип адреси реални кажи ми ;)

Откажи се од добар SEO на ваква платформа со вакви вести кои се копирани од други страни со профи SEO оптимизација и огромна посетеност. :icon_lol:

Не сакам многу да се замарам, затоа копирам :$ не го направив блогот затоа што ми е интересно, туку затоа што ми треба било каков блог на англиски со ранг 2 или повќе се разбира :) ама ти ме разочара некако :(

Не сакам многу да се замарам, затоа копирам :$ не го направив блогот затоа што ми е интересно, туку затоа што ми треба било каков блог на англиски со ранг 2 или повќе се разбира :) ама ти ме разочара некако :(
Абе пола Македонски портали немаат ранг 2, не па блог на фри домен со копирани содржини. За жал ќе останеш разочаран пошто за ранг 2 треба доста работа. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom