Старлети

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Оти сите викате дека ај ќу-то им е ниско? Баш напротив. Старлетите убав живот тераат, ги онадат, ги частат, се им плаќаат а они глупи се праат. Ахх, мозоци се они бре!

N

NikolaMKD91

Гостин
Оти сите викате дека ај ќу-то им е ниско? Баш напротив. Старлетите убав живот тераат, ги онадат, ги частат, се им плаќаат а они глупи се праат. Ахх, мозоци се они бре!
Се сложувам со ова. Најголемиот дел од старлетите што сум ги видел во животот и ним слични, воопшто не се глупи, туку крајно досетливи и многу префриган тип на луѓе. Преку вода сув ќе те поминат.

M

Muranyi

Гостин
Изразот старлета е само еден префинет и софистициран збор за најстариот занает на светот - проституцијата, со таа разлика што старлетите се демек мета на некој повисок општествен слој, односно кремот на конзументите на курви. Во секој случај, курва си е курва и како и да ја наречат таа ќе остане истото - го изнајмува своето тело, но никако душата, бидејќи нели дури и курвите имаат емоции и никогаш не се љубат во уста:icon_mrgr:

Денес е во тренд да бидеш старлета, тоа е сонот на многу девојки кои на време сфатија дека животот бил толку суров, можеби гледано од нивна перспектива дарежлив и ги фрлил на земјава со малку мозок и без желба за употреба на истиот но обдарени со убавина. Дури и академија за старлети гледам дека ќе отвараат во соседството, ако веќе и не е отворена. Да бев женско, сто посто ќе станев старлета, многу подобар и полесен начин да го поминеш животот:icon_lol:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Старлета е спонзоруша која што не ми дава со неколку пијачки, а му дава на Боро Дрљача на пример.

Kajgana Shop

На врв Bottom