Хорор филмови

ти си ми репер за хорори, го гледаше Инсидиус 2?:)

Не сеуште, го почнав и не го догледав, заборавив...али од она што го забележав - веќе видено, но подобар од гореспоменатиот :)

Не сеуште, го почнав и не го догледав, заборавив...али од она што го забележав - веќе видено, но подобар од гореспоменатиот :)
уште кога видов кој е режисер на тој пред некое време си реков I'll pass :)

Некој фер човек да ми дај во ПП торент од The Conjuring?
-После година и фазла пауза/пензија од гледање на хорор филмови, решив со овој да почнам.

Некој фер човек да ми дај во ПП торент од The Conjuring?
-После година и фазла пауза/пензија од гледање на хорор филмови, решив со овој да почнам.

пратено, гледај го Beneath после овој и тој е добар хорор од 2013.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Веќе видено.
Очекував нешто поиновативно, а не само нов филм, нови актери, нова локација, но сепак дејствијата се тие.... се вселуваат во нова куќа, децата играат криенка и одеднаш наоѓаат некое морбидно место..

То е то, да се надеваме во иднина ќе излезиТ нешто ново.

----------------

Патем, дури сум тука, да не има нешто ново од страна на Зомби филмовите?

што поиновативно кога тоа се серија на книги на кои базираат филмови. Како од филм за Џејмс Бонд да очекуваш Star Wars битки. Никој досега не рече дека филмот е иновативен, туку одлично е изработен, има разлика.

Oti? Dobar e reziserot. :)
не е my type :D да не се сфатиме погрешно, не дека се крш филмовите, ме нервира општо пристапот кај некои режисери :)

Веќе видено.
Очекував нешто поиновативно, а не само нов филм, нови актери, нова локација, но сепак дејствијата се тие.... се вселуваат во нова куќа, децата играат криенка и одеднаш наоѓаат некое морбидно место..

То е то, да се надеваме во иднина ќе излезиТ нешто ново.

----------------

Патем, дури сум тука, да не има нешто ново од страна на Зомби филмовите?

за The Conjuring збориш? лол, одличен е филмов, таман на место си е, арно рече илмоус одлично е сработен. Сепак до вкусот е.

за The Conjuring збориш? лол, одличен е филмов, таман на место си е, арно рече илмоус одлично е сработен. Сепак до вкусот е.

Очигледно недоволен број на хорор филмови имаш гледано па да не можиш да ја согледаш сличноста меѓу нив. Разликите не мора да ти ги објаснувам.

Патем..... ти се оддолжувам со вториот лајк на овој пост, знаеш зошто. Но, не значи дека се согласувам со постот. ;)

Очигледно недоволен број на хорор филмови имаш гледано па да не можиш да ја согледаш сличноста меѓу нив. Разликите не мора да ти ги објаснувам.

Патем..... ти се оддолжувам со вториот лајк на овој пост, знаеш зошто. Но, не значи дека се согласувам со постот. ;)

гледам хорори, но не многу, да не сум многу по хорорите но the conjuring беше најдобриот хорор во 2013, можеби и во последниве 3-4 години. Ај изгледај го Beneath, па кажи коментар, мене и тој ми се допадна оти вакви хорори се по мој вкус, ваквите обожавам да ги гледам.

гледам хорори, но не многу, да не сум многу по хорорите но the conjuring беше најдобриот хорор во 2013, можеби и во последниве 3-4 години. Ај изгледај го Beneath, па кажи коментар, мене и тој ми се допадна оти вакви хорори се по мој вкус, ваквите обожавам да ги гледам.

Јас веќе одамна се "пензионирав" од гледање на хорор филмови, затоа што веќе го изгубив филингот што го имав околу нив. Сакав да видам што ќе понуди "шведската маса" на хорор филмови, по неколку препораки за овој филм... и бум!

Фала на препораката, можеби некогаш во иднина би го изгледал.

Баш кул филм, одличен, најдобар последниве 3-4 години. Иста приказна јебига ама одлично склопено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom