League of Legends

Ептен сакам вакви денови...али заебанцијата е што добивам 3 LP за победа -_-

W2e3cD0.png

Rengar jungle is my speciality. There is nobody who cannot be killed. Денес тепав во дуел 1vs1 со Kha'Zix, јас бев 3/5/9, со Hydra, AD blue jungle item, Armor boots vs. неговиот 13/2/5 скор, Last Whisper, Hydra, Cooldown boots. Ама шта чеш кога имам ред и улти.:coffee:

Како ви се свиѓаат промените за сезона 4? Побалансирана е играта или ја заебаа работава риот? Ја со факултетов и други обврски уште немам изиграно ниедна партија (октомври последната изиграна ми е :D )
Стигнаа некој македонци во дајмонд лига соло сезонава?

Не, ја уште си киснам у г5, и немам абер да се мрднам дур не заврши сезонава. Немам елан, ниту волја да ја играм сезонава. Ко ќе се ресетира ќе видиме.
А за балансирано, шо знам, и така и така, полесно е да играш melee херои сега, и добија многу баф општо сите такви херои.

Како ви се свиѓаат промените за сезона 4? Побалансирана е играта или ја заебаа работава риот? Ја со факултетов и други обврски уште немам изиграно ниедна партија (октомври последната изиграна ми е :D )
Стигнаа некој македонци во дајмонд лига соло сезонава?

Season of Tanks....сите брузери се оп...со фул defense итеми праат поише dmg од ad carries XD

Season of Tanks....сите брузери се оп...со фул defense итеми праат поише dmg од ad carries XD
И лани кога почна сезона 3 беше исто, сите прв итем билдаа вармогс и после омен и ад керинјата беа јуслес. Али после почнаа да плачат професионалците (doublelift на пример) и риот одма ги послуша и ги нерфнаа и оменот и вармогсот. :)

Еве јас планирам да фатам голд пред да бидам ресетирам одвај се качувам по 3 лп или 5

Јас сезона 2 ја изиграв скоро цела на бот лејн, 80% од мечевите ми беа со ад кери. Сезона 3 ја направија пекол за ад кери и играв помалку затоа што неможев да се снајдам со ад кери, прелесно умирав и тешко беше да носам партија со ад кери баш поради причината која Рокмастер ја наведе. После се среди, ама веќе се навикнав на други линии. Сега во пред сезона играм строго мид или џангл, друго послабо, неколку пати што играв ад кери, пак се наоѓам во ист проблем, неможам да носам партија и прелесно умирам како и да се позинирам, ви влегува Мундо или Ренектон со 0/30/0 мастерис и ме ебе, ни Господ не ме спасува.

Значи у платинум има поголеми идиоти од бронз ... Втора партија по ред со ретардиран тим ... После вакви партии тотално губам воља за играње :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom