- Член од
- 15 април 2013
- Мислења
- 1.038
- Поени од реакции
- 796
Не верувам во совршена врска или брак, или во партнер што нема да згреши никаде
Од темата за годините на партнерот се ставив на мисла
Понекогаш ќе се затрупам во работа и нема да сакам да видам никого, никаде не сакам да излеземе, покрај кафето можам само за работата да зборувам а водењето љубов преминува во ај молим те набрзинка и бегај да не те гледам... оди купи нешто, прај нешто, побарај го кумот не го имаш видено
и секако остај ме сама
секако има забележано и морам да го сменам ова да не се случува
да не се разбудам некое сабајле надвор од бракот
Тоа е мојата несовршеност во бракот, после си се вадам на годините, јас сум помало послатко те гледам со мојте големи очи вака тажно ... остави ме ако можеш.....
Која е вашата несовршеност во врската / бракот?
Од темата за годините на партнерот се ставив на мисла
Јок.... сите грешиме (некогаш не секогаш) на сите ни текнува отпосле каде сме згрешилеПа не баш кај сите, има луѓе и на време што мислат. Што мислиш дека имаш погрешено или оплескано? Си со некој кој тоа горе што пишавме го забележал или ?
Понекогаш ќе се затрупам во работа и нема да сакам да видам никого, никаде не сакам да излеземе, покрај кафето можам само за работата да зборувам а водењето љубов преминува во ај молим те набрзинка и бегај да не те гледам... оди купи нешто, прај нешто, побарај го кумот не го имаш видено
и секако остај ме сама
секако има забележано и морам да го сменам ова да не се случува
да не се разбудам некое сабајле надвор од бракот
Тоа е мојата несовршеност во бракот, после си се вадам на годините, јас сум помало послатко те гледам со мојте големи очи вака тажно ... остави ме ако можеш.....
Која е вашата несовршеност во врската / бракот?