Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Момци сликава ми е многу чудна у тетово е на пункт од десната страна се гледа полициски хермелин.А типот носи панцир како што носеа учк и беретка на учк и малку чудно ми паѓа полицискиот хермелин и типот од учк ај малце помош некој ако знае 2 збора повеќе.Можда грешам ама едно 95% сум сигурен дека е од учк
12b.jpg
--- надополнето: 5 јануари 2014 во 20:28 ---
525699_621753344507262_1804131806_n.jpg
Нашата и америчката војна полиција на вежба

Среќни празници.
wjx6.jpg

Среќни и на вас туку кој ќе ми одговори на прашањето горе на сликата шо ве прашав
--- надополнето: 6 јануари 2014 во 22:59 ---
мацедониан друже ај ако сакаш сликај го убаво календарот и стави ги сликите да ги омрсиме мустаците

Момци сликава ми е многу чудна у тетово е на пункт од десната страна се гледа полициски хермелин.А типот носи панцир како што носеа учк и беретка на учк и малку чудно ми паѓа полицискиот хермелин и типот од учк ај малце помош некој ако знае 2 збора повеќе.Можда грешам ама едно 95% сум сигурен дека е од учк

Имало случаеви каде што некој БТР/ Тенк, Хермелин бил оштетен до таа мера да не може да се движи и оставен таму, нефункционален... подоцна, инцесоидните копилиња им се радуваат како трофеј и се сликаат со нив :D Може и ова да е таков случај, само нагаѓам.

ЕБр најпедерка единица раководена од политичарите ги тепаат нашите а на Албанците не смеат ни да прднат,единствено во чаир шо им фрлаа бомби друго ништо таква единица треба да си постои ама да не биде политичка како ебр.

Ќе ти набавам календарче за на маса од ЕБР и ќе ти го пратам :D

100 пати сум ти кажал дека НЕ Е ДО НИВ, до врвот на државата е.
--- надополнето: 6 јануари 2014 во 23:43 ---
Епа имам други луѓе кои со свои очи ги виделе волците во 2001 како пукаат со самострелците.

Ехааааа... при златни огнени оружја, ти ќе изиграваш мангуп со самострел/ Кога ќе ти се пружи шанса, искористи ја и чао пријатно. Не си го доведувај животот во опасност ради глупости :D
--- надополнето: 6 јануари 2014 во 23:54 ---
Некоја фотка од пријателчиња... Лајт верзија, ништо посебно.. :D
l08m.jpg

6ymu.jpg

qdnw.jpg

Имало случаеви каде што некој БТР/ Тенк, Хермелин бил оштетен до таа мера да не може да се движи и оставен таму, нефункционален... подоцна, инцесоидните копилиња им се радуваат како трофеј и се сликаат со нив :D Може и ова да е таков случај, само нагаѓам.
Има нема тоа мора да е друг начин нема
--- надополнето: 7 јануари 2014 во 00:34 ---

Ехааааа... при златни огнени оружја, ти ќе изиграваш мангуп со самострел/ Кога ќе ти се пружи шанса, искористи ја и чао пријатно. Не си го доведувај животот во опасност ради глупости :D
l08m.jpg

6ymu.jpg

qdnw.jpg
Не ми треба брат од ебр кога сакам и што сакам можам да добијам ама ги нејќам.Точно е тоа јас не ни велев за единицата дека е крива тука политиката која е навлезена во единицата.Тоа си е така имаш ле си нешто железно во рака друго си е.Типацот од тигрите на првата слика знам кој е на мене неможеш да ми кажуваш ;)
--- надополнето: 7 јануари 2014 во 00:36 ---
Момци имаше на нет еден текст за нашите снајперисти тигри каде зборуваат за новите снајпери ајкураси колку добиле,од каде,која цена и какви се.Цело време го барам пак да го прочитам ама слабо не успеав да го најдам ако некој го најда многу големо фала и ако има можност частам пиво.

Среќни и на вас туку кој ќе ми одговори на прашањето горе на сликата шо ве прашав
--- надополнето: 6 јануари 2014 во 22:59 ---
мацедониан друже ај ако сакаш сликај го убаво календарот и стави ги сликите да ги омрсиме мустаците

Гиго требало да дојдеш пред една недела се делеа пакетчиња во касарната, ке ти дадевме и календар.
5qd6.jpg

Гиго требало да дојдеш пред една недела се делеа пакетчиња во касарната, ке ти дадевме и календар.
5qd6.jpg
Ќе видам шо ќе направам,можам да добијам од чичко ми и календар ама треба сега дуксер да ми даде така да повеќе сум за дуксер одколку за календар.Нема како да дојдам јас за ск многу сум далеку и плус не сум мало дете туку едно воле од 18 години.Не стварно друже ако имаш време сликај го и стави тука.

l08m.jpg

6ymu.jpg

qdnw.jpg

Добри слики,посебно првата со Тигарот.Ако имаш уште некоја пристави.

БСН се ова,се познава по типот со м90ката.
--- надополнето: 7 јануари 2014 во 17:56 ---
esz hermelin.jpg

ЕСЗ на пат кон Арачиново,барем така пишуваше на сајтот од кај што ја зедов.

Стварно изненадуваш со сликиве ВОСТАНИК,секоја чест ставај и други.Колку што заприметувам припадник на Волци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom