Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ЕКСКЛУЗИВНО и ЕКСПЛОЗИВНО :)
За првпат на интернет :нинџ:
2igeqll.jpg

Судејќи по старото државно знаме на ракавот сликата е направена пред октомври 1995 година... Другата со вакво орудие од 2001 година ќе ја ставам после 4-5 дена :)

Батка ако ставаш слики ставај не ни прави лиги.

2igeqll.jpg

Судејќи по старото државно знаме на ракавот сликата е направена пред октомври 1995 година... Другата со вакво орудие од 2001 година ќе ја ставам после 4-5 дена :)

Предобра слика немам зборови.Браво секоја чест !!! Стави ја и другата што побрзо :)

опа браво ние неможевме убаво да им платиме ама грците ќе ги изедат удрете Албанци за да ве снема на брзинка.

ЕБр најпедерка единица раководена од политичарите ги тепаат нашите а на Албанците не смеат ни да прднат,единствено во чаир шо им фрлаа бомби друго ништо таква единица треба да си постои ама да не биде политичка како ебр.

ЕБр најпедерка единица раководена од политичарите ги тепаат нашите а на Албанците не смеат ни да прднат,единствено во чаир шо им фрлаа бомби друго ништо таква единица треба да си постои ама да не биде политичка како ебр.

da zaradi politikata koja e dlaboko vo ovaa edinica vo odredeni ceti no antiteroristickite ne se politizirani,da ne zaboravame vo ebr ima pripadnici na eks lavovite,od staroto jadro na esz tigar del od volcite i dzgan Albanci e toa e ebr denes od se po nesto ama mnogu politika koja ne dozvoluva zakonot da e ist za site!

2igeqll.jpg

Ова слика беше објавена во весник ОДБРАНА во почеток на 90 сетите кога се и сешто се пишеше и објавуваше таму, сите тие фрлања со ножеви, кршења на тули со глава.... се само за обичен народ зза забава и занимација, исто како и овој со дуваљката, треба да му се доближиш на 20 метри на неприателот да не те види да го погодиш во месо а не во униформа или шлем а стреличката да има моментален отров кој сместа ќе го онеспособи.... а бе земи си НК со пригушивач....

Еве една моја слика, од друго време е и друга држава... можи не е баш за тема Македонски единици...

33cb2.jpg

da zaradi politikata koja e dlaboko vo ovaa edinica vo odredeni ceti no antiteroristickite ne se politizirani,da ne zaboravame vo ebr ima pripadnici na eks lavovite,od staroto jadro na esz tigar del od volcite i dzgan Albanci e toa e ebr denes od se po nesto ama mnogu politika koja ne dozvoluva zakonot da e ist za site!
тоа е тоа јебига иако во ебр повеќе од 30% се волци чабе е кога политиката ги раководи

mali pripazi kakvi zborovi upotrebuvas ne te lici na godinite t.e ti site gi napagis a vsusnost ti ne gi razbiris osnovnite zadaci na edinicite

mali pripazi kakvi zborovi upotrebuvas ne te lici na godinite t.e ti site gi napagis a vsusnost ti ne gi razbiris osnovnite zadaci na edinicite

Ај мене ама и чичкоти не го слшаш , лудо младо.
Остај ги ЕБР на раат добро си ја бркаат работата.
--- надополнето: 28 декември 2013 во 20:24 ---
IA110_CHILE__0508_11.jpg

кој тип е возилово.

Таков сум едноставно.Волф е возилото на ебр се познава по обликот,куполата шо им ја ставиа со бровинг митралезите,и типично за волфовите од зади имаа дупли гуми по 2 од едната и 2 од другата страна.А сликата од кога е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom