Темата не е за муабетите на маарко на скајп, повели ТИ изјасни се како би реагирал кога девојка би те поканила да излезете?Би ја сметал за лудача, дроља?
При толку прашања на темава се фативте за муабети на скајп, уште да опишете и како ебете на интернет
Мислам дека убаво опишав кое е генералното мислење, иако темава била за индивидуални искуства. "Скајп" беше метафора, собиранка, нешто во стил на кафе, муабет уз дружење. Онака, да покажам од каде се формирало моето
генерално мислење на темава, а не јас како индивидуално гледам на работите. Пробував да докажам зашто на женските би им било потешко и поглуп стратешки чекор да пријдат први.
Ако за мене бараш (иако јас сум мање битен, битно е мнозинството што мисли), тогаш одговорот е НЕ, јас не би ја сметал за лудача и дроља, би го гледал тоа како интересен чекор.
Иначе за сексот на интернет, тоа е приватна ствар меѓу мене и Марко, не би изнесувал детали.
Да едитирам - Делот погоре се однесуваше за сегашноста, ако женски ми пријде. Порано, додека бев копиљ, односно прва/втора средно и тако даље, ми се има случено да ми приоѓаат девојки, дури и нападно што се вика, а од необјаснива причина сум ги избегнувал. Не можам да одлучам дали беше ради овој феномен или пак зашто во тие моменти очите ми биле врз некоја друга девојка...