Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Me vrzaa ... nesposobni u usta da gi ebam ...значи као може бе фаворитот 0-3 да губи ... не ми е јасно !!!!!!!!

Иначе - ГГ со Бруклин + прво :D
Јас прво ја пробав Минесота +33.5 прва четвртина па ќе видиме :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.556
Поени од реакции
66.189
Ако малку разгуглате за тоа како се зголемува приходот на кладилниците од година во година, не би требало да ве чуди што е донесен ваков закон.

Ако малку впиете од тоа што се случува околу вас, од тоа да на полицајци им се наредува да напишат одреден број на казни месечно, од тоа што по цели автобуси инспектори се истовараат по градови да пишуваат казни на фирми, од измислување на без број давачки секоја година.

Се тоа со цел, да се наполни буџетот, зашто Македонија секоја година изгласува се поголем и поголем буџет, а реално, нема од каде да се финансира. Стапот ке го јаде обичниот граѓанин.
Ние ја плаќаме дебелата администрација што секоја година се зголемува, ние ги плаќаме нивните покачувања од 5% на плата секоја година, ние ги плаќаме покачените пензии секоја година, ние плаќаме за све што оваа Влада троши.

У УЈП не пасат трева, бројките кои ги вртат кладилниците им се пред очи.

Логичното прашање е, кога ги удираме сите по малку, зашто и овие коцкариве да не ги закачиме малце.
Мех, 10%, легален рекет.

Затоа и планот е генијален.
Прашање на време е само кога ке поскапи воздухот што го дишеме, матер им ебам лоповска у пичка.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Како и да гледаш многу се 10%. Ај да беа 5% се трпи некако, ама 10 е премногу.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Абе ова е со план направено од сега 80% онлајн ќе си уплаќаме до душа кај мене и до сега беше само онлајн во спортлајф одев само ваучер ако имам или ако е недела а немам пари на картичка , инаку кој ги ебе кладилнициве :D

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
Bet365 претпоставувам е најдобар избор ?

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Еве кај мене се падна паричката денес па нека ми јават од УЈП да ми кажаат колку да платам данок абе овој народ да го ебаат нема да им дојде умот не за џабе се рекло:
дури имат овци ке имат и волна

Ф

Фил Ајви

Гостин
и сега ова како оди.. на пример ако ставиш 10000 на 1.5 коеф. во плус ќе си само 3500 ден. како да си одиграл 1.35 коеф. лол

сега за инает нема ни едно ливче веќе да изиграм ни денар не им давам да им ебам се, ретардираните што мислат, не постојат онлајн акаунти...

А

Атомската мравка

Гостин
Сами се заебаа со законов, нема будала што ќе оди да игра на поголема сума (сингл, систем претежно) во кладилница туку сите ќе си се префрлат на интернет. На кладилнициве ќе им останат само ситните обложувачи што ставаат по 50тина денари максимум па гајле им е ако им земале 10% данок на добивка “ако фатат“.

Мое мислење е дека откако ќе видат дека не го бива законот ќе го повлечат за брзо ама ајде ќе видиме баш.. :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ова во светот никаде го нема..еве во Бугарија и во Турција вакво нешто не постои и не се ни во план да воведат..од каде му текна ваков закон мајката впичка да му ја ебам на овие копилињата на власт што се ..до еден сите да изумрат..сега дај боже сите кладилници да пропаднат до една да му ебам племето па ќе видат дали ќе видат пари од овде

Kajgana Shop

На врв Bottom