Помош: Барам софтвер

Ф

Флеш

Гостин
Ти не си ни пробал, одма друга бараш :D Кажи дали ти работи ова прво, после ќе бараме. И да си смениш тоа Ацето :ROFLMAO:
Знам знам,но неам пари сеа,бркам некои работи за надвор ,сакам Ноте 3 ... ја пробав,ок работи, но не работи како треба .... се укочува сецка ... претходно со СкајФајр си работеше супер мазно,без проблеми ... уффф а супер ми беше за вечер и Перо да го глеам :( тажна панда ...

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
dava vaka: Type of file: WMF (.WMF) i koristam os: win7 ultimate
--- надополнето: 22 декември 2013 во 23:04 ---

Член од
27 мај 2013
Мислења
719
Поени од реакции
537
Знам знам,но неам пари сеа,бркам некои работи за надвор ,сакам Ноте 3 ... ја пробав,ок работи, но не работи како треба .... се укочува сецка ... претходно со СкајФајр си работеше супер мазно,без проблеми ... уффф а супер ми беше за вечер и Перо да го глеам :( тажна панда ...
Разгледај
--- надополнето: 22 декември 2013 во 23:06 ---
--- надополнето: 22 декември 2013 во 23:04 ---
Каде го гледаш ова? Колку рам имаш?

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
koristam win7. Type of file: WMF (.WMF)
--- надополнето: 22 декември 2013 во 23:16 ---

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
koristam wun
Чекај малку. Прво на што си: XP или 7? Знаеш, како да видиш каков фајл е? Не гледај каква икона ти дава, туку каква екстензија. Отвори Folder options и внатре тргни штикла од Hide extensions for known file types. На сите ќе ти даде .(точка) нешто. Е, тоа напиши го овде (или целото име заедно со тој дел), па ќе знаеме што треба да отвориш.

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
tip wmf no jas nemav ni film ni igri ni programi od 3 giga. uspeav nekako da vidam da go vidam kodot so winrar toa beshe nekako kako koga gi otvorash failovite so notepad. I citlivite codevi izgledaa
--- надополнето: 23 декември 2013 во 15:28 ---
tip wmf no jas nemav ni film ni igri ni programi od 3 giga. uspeav nekako da vidam da go vidam kodot so winrar toa beshe nekako kako koga gi otvorash failovite so notepad. I citlivite codevi izgledaa kako struktura od c#. pozdrav
--- надополнето: 23 декември 2013 во 15:28 ---
tip wmf no jas nemav ni film ni igri ni programi od 3 giga. uspeav nekako da vidam da go vidam kodot so winrar toa beshe nekako kako koga gi otvorash failovite so notepad. I citlivite codevi izgledaa kako struktura od c#. pozdrav

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Дали има некоја асална веб страница или апликација со која даунлодира јутјуб плејлиста во мп3 и даунлодира едно по едно. Симанв една програма, цел компјутер ми го укочи, песните истовремено ги даунлодиаше и процесорот стотка.

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Дали има некоја асална веб страница или апликација со која даунлодира јутјуб плејлиста во мп3 и даунлодира едно по едно. Симанв една програма, цел компјутер ми го укочи, песните истовремено ги даунлодиаше и процесорот стотка.
Другар јас користам Mp3 Jam ок е не е лоша програмата види пробај.

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
За цела плејлиста да ја симне не сум нашол досеа, сум си бил трпелив едно по едно преку оваа страна

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
За цела плејлиста да ја симне не сум нашол досеа, сум си бил трпелив едно по едно преку оваа страна
Фала, инаку таа поодамна ја знам, супер си е за мп3 :).
Другар јас користам Mp3 Jam ок е не е лоша програмата види пробај.
Ај ќе ја пробам. Фала

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
барам софтвер за “миксање“ на песни. значи, да се направи листа на песни, али да можам да ги направам преодите ко на миксета. и да можам да ги зачувам песните така миксани.

Kajgana Shop

На врв Bottom