Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
поклон 1.75 во Моцарт за Голден Стејт двојка. Се мислам дали да ја врзам со МЗТ хендикеп за 5 бона. Стартерите на Голден Стејт се со 16-3 скор оваа сезона кога сите ке го започнат мечот, подобри од било кој во лигата.

поклон 1.75 во Моцарт за Голден Стејт двојка. Се мислам дали да ја врзам со МЗТ хендикеп за 5 бона. Стартерите на Голден Стејт се со 16-3 скор оваа сезона кога сите ке го започнат мечот, подобри од било кој во лигата.
te ispratuv, prv tiket vo 2014 aj so srekja neka ni e.За вечер ги имам играно
22:30 O'HIGGINS - MUNICIPAL I. X-1 5.30
20:45 GILLINGHAM - WOLVERHAMPTON X-2 4.70
24.9 коеф. за 200 уплата,
zosto si tolku siguren deka kjee tepa ?Го намалиле коеф. на 1.65 за Голден Стејт, а за МЗТ ем хендикепот го зголемиле ем коефициентот на 1.50 го намалиле, не вреди да за мене да ја играм МЗТ, така да си ја изиграв ГС сингл да тепа со 3 или повеке разлика во Копачка за 5000 на 1.90 коеф = 9500.
Друже во потписот ти пишува како што разбрав дека имаш самсунг галакси с2, така да има и апликации преку wi-fi да ја префрлиш сликата, а поедноставно може си слимнеш тапаталк и преку него да ја ставиш, ама нема врска немора на никој да му се докажуваш.
Al-Nahda - Al Nasr Riyadh ја чекам ГГ за 2500. Кајгана меџик ?![]()

It is true ! Kajgana magic is true !Al-Nahda - Al Nasr Riyadh ја чекам ГГ за 2500. Кајгана меџик ?![]()

zosto si tolku siguren deka kjee tepa ?
It is true ! Kajgana magic is true !![]()

Ама се поебав со овие кошаркариве,незнам кој каде игра и сум ги ставил Мекелеб и Богданович + а од иста екипа да ти биле,уште сега ќе си го фрлам ливчето![]()