Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво да ве прашам на лап топот кога ке отворам фејсбук чат не ми ја појавува опцијата за виедо повик го нема тоа камерчето горе што сто а со тоа не можам ни да го инсталирам програмот. Како ке може тоа да се поправи или пак да ја добијам камерата. Кога ке отидам на страната од каде што ке можам да го симнам ке стиснам да се симне и ништо не сака.

Каде да видам на кои пријатели сум им направил хајд на нивните статуси, како некој од нив селективно да ги „одблокирам“.

Оди на почетна.
Од левата страна, имаш колона со News feed, Messages, Photos, Events, итн.
Од лева страна, до News feed, имаш знакче:
851562_143242812542711_568774740_n.png
--> edit settings.
Кај мене ми се појавија сите апликации коишто ги имам „блокнато“, а кај тебе би требало и пријателите да ти се појават. :)

здраво. ми треба помош. пред некој ден по грешка избришав порака на фб.. дали може таа порака да ја вратам некакооо.. ми требаа....

Ми се појави еден иритирачки проблем во пораките на фб, поточно во времето кога се испратени.
Ми покажува едно 15 часа понапред дека сум ја добила или испратила пораката, на пример наместо 00:50, таму пишува 03:50 p.m.
Има некој начин да се поправи ова?

Има ли опција да не покажува со кого се станува пријател ?

Ве зеза моментално фејсбукот?
Се` ми отвора, само фејсбук не.

Facebook

Вака сеа имам еден проблем со фејсбуков. Вчера аднав може преку 15 луѓе, и ме прифатија скоро сите ми дојде известување. Арно ама тоа што ќе го објават тие не ми се појавува кај мене кога ќе одам на HOME(Почетна), а одам кај нив на профил и гледам дека имаат објавено се нешто Пред 1 минута, Пред 1 час, Пред 5 часа итн...

Проверив буквално кај сите што ги додадов за пријатели вчера, и сите имаа нешто објавено, и ништо од тоа го немаше на HOME (Почетна) .

Ако знае некој што е работава да ми каже, ќе му бидам благодарен. :)

Отиди им 2-3 пати на ѕид и рагледувај на ѕидот и по сликите и ќе ти се појавуваат :sneaky:

Бришев некои постови од 2010 и 2011 и сега нешто ми се испоремети на тајмлајнот - цела страна е празно а отпосле со скролање се појавуваат постовите. Што да се праи?

create event па после избриши го,иако мислам дека треба да имаш над 100 пријатели

Луѓе дали знае некој да сменам facebook да го отвара како http a не како htps ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom