ЈСП - случки, прашања, дискусии

A

Avenger99

Гостин
Типчево си се качува на столчиња, пее, си тропка со прстите, си плука нема гајле. Еднаш му искоментирав, ама појма немав дека е забеган, кога ми стрча, нозеве ми знаат како стигнав до дома :D
Сум рекла, ако треба пешки ќе идам ене го Центар на 15 мин од Кисела Вода е, ама у 24ка више не влагам, па што сака нека биде. Немам нерви на секој да му се објаснувам дека ми се лоши во загушливи простории и заради тоа дека седнувам.
Треба и да се правдаш зашо си седнал, па и фино лепо да си станеш, пошо ти си културен за разлика од некои... :facepalm:
Сеа е посмирен,порано тропаше по џамовите,им се лигавеше на лугето ама ваљда го знаат сите и никој не го чепка :D.Може е срамота и греота ама мене ми е многу смешен понекогаш,си седи едноставно до некој човек и наеднаш се врти накај него и почнува да му аплаудира :pos::unsure:

B

babsyy

Гостин
Сеа е посмирен,порано тропаше по џамовите,им се лигавеше на лугето ама ваљда го знаат сите и никој не го чепка :D.Може е срамота и греота ама мене ми е многу смешен понекогаш,си седи едноставно до некој човек и наеднаш се врти накај него и почнува да му аплаудира :pos::unsure:

Хаха комшичее мое :D и ја си се смеам, ама со шал прикриено, коа ќе почне да праи фаци и да скока, и сите го гледаат онака уплашено, доџе ми да вриснем :LOL:
А само да ја запазиш таа плавата у 13ка шо вози, е таа е врв. Си седам ја си слушам музика и двајца дечки пред мене се праат патос од смеење и у меѓувреме си грицкаат семки, а лушпите доле.
И сакаа да се симнат во Аеродром (у близина на Верото, како ќе му дојде тоа), и оваа ги затвара вратите.
Сите почнаа да галамат и оваа; Дечки ај семките од доле соберете ги.
И овие- Аа, уживај си дека ќе ги собереме, дај отвори.
И се избацува оваа; абе морони едни, вака ли фрлате дома, па не ви отварам дур не соберете бе!
Видоа, не видоа, светнаа подот. Има ли уште или може да си идам:pos:
Забавно си е, дур некој не ти згази на живац, е тогаш ги има најјаките комедии : DD

A

Avenger99

Гостин
Хаха комшичее мое :D и ја си се смеам, ама со шал прикриено, коа ќе почне да праи фаци и да скока, и сите го гледаат онака уплашено, доџе ми да вриснем :LOL:
А само да ја запазиш таа плавата у 13ка шо вози, е таа е врв. Си седам ја си слушам музика и двајца дечки пред мене се праат патос од смеење и у меѓувреме си грицкаат семки, а лушпите доле.
И сакаа да се симнат во Аеродром (у близина на Верото, како ќе му дојде тоа), и оваа ги затвара вратите.
Сите почнаа да галамат и оваа; Дечки ај семките од доле соберете ги.
И овие- Аа, уживај си дека ќе ги собереме, дај отвори.
И се избацува оваа; абе морони едни, вака ли фрлате дома, па не ви отварам дур не соберете бе!
Видоа, не видоа, светнаа подот. Има ли уште или може да си идам:pos:
Забавно си е, дур некој не ти згази на живац, пошо тогаш ги има најјаките комедии : DD
Хахах Комши секое сабајле се возам со 13ка и возат дури три жени,итоа сите три се со плава коса :D.Е сеа ваљда ти зборуваш за една со кратка коса,жената е малце и хистерична,еднаш знам се возев од сабајле со 13ка и чекаше една жена за излез и притисна на тоа копчето што свири што е за сигнал да и даде за да застане да слезе и оваа стана од возачкото место и почна да и се дере,што стегаш на копчето?Јас незнам дека тука има станица?!И ние сите вака ја глеамеo_O,што и стана на женава?:D

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Епа сега не ги вреѓај, они убаво кажаа насекаде имаше информации. Кога ти не гледаш ... ;) (се шалам).
Иначе во тој минибусот со тој стариот си бил или во двокатна? Знам до неодамна одеше минибусот, но пред некоја недела видов двокатна.
Минубус. :D

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ф

Флеш

Гостин
Следниот пат ќе идам кај Ставре и ќе му речам дека ова со автобус не бива и да ми намести еден автомобил на наградна игра. :cool:
Не кај Ставре .... че одиш кај Владе Пешето .... он е фацата ... Ставре ти е појќе џет-сет ... оној ти е за инитрашни поеќе Владе ... че ти намести тендерче ... ако даде амин Саше Мијалков :P

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Не кај Ставре .... че одиш кај Владе Пешето .... он е фацата ... Ставре ти е појќе џет-сет ... оној ти е за инитрашни поеќе Владе ... че ти намести тендерче ... ако даде амин Саше Мијалков :P
Не ме цитирај за џабе, нема да те возам кругче. :cool::pos:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
шо ми е гајле .... татко ми е у ЈСП,работи .... кој ебе сеа аааа ?! :cautious:
Опаа, само кажи дека вози 2-ка или 5-ка да си идам гратис некад. :icon_mrgr::D

Иначе сабајле кај Палома Бјанка имаше судар на 5-ка и автомобил од Воена Полиција.

Kajgana Shop

На врв Bottom