Лиценца за Авира

• Креатор на темата Креатор на темата anonymus
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 март 2013
Мислења
42
Поени од реакции
58
Луѓе ми измина лиценцата за Авира пред некој ден, како да ја продолжам или да најдам нова лиценца?

гуглај муце и крцкај после

Луѓе ми измина лиценцата за Авира пред некој ден, како да ја продолжам или да најдам нова лиценца?
Пајртбеј ,кикес,арена, замунда и уште многу страни може да се најде лиценца .

Каspersky. 5 години го користам и од тогаш ниеден вирус ми нема влезено у PC

Пробај си аваст ко за почеток па ако не го бива барај друг, еве на банериве во мој потпис кљикензи, симни, инстални и види како ќе оди.

Avira Free AntiVirus и Comodo Firewall Free заедно инсталирај и ќе си имаш како скап антивирус програм за без пари :)

Реално доколку си запознаен со основи на сигурност антивирус и не ти треба, а и било кој од free верзиите ќе ти заврши работа.

И нема којзнае каква разлика free со целосната верзија, а и се е тоа џабе ако не знаеш како да се заштитиш од другите 1000 начини на кои може да ти се зарази ПЦ - то.

Инаку мој совет симни free верзија на антивирус Comodo firewall и инсталирај MalwareBytes, последново не го ставај да ти работи во позадина туку чат пат за скен и ќе немаш гајле.

Avira Free AntiVirus и Comodo Firewall Free заедно инсталирај и ќе си имаш како скап антивирус програм за без пари :)

Лоша комбинација, ова беше добро комбо кога Avast беше основен антивирус, сега има неколку слоеви на заштита, и доаѓа до конфликти со фајрволот/проактивните модули на Comodo.

Реално доколку си запознаен со основи на сигурност антивирус и не ти треба, а и било кој од free верзиите ќе ти заврши работа.

И нема којзнае каква разлика free со целосната верзија, а и се е тоа џабе ако не знаеш како да се заштитиш од другите 1000 начини на кои може да ти се зарази ПЦ - то.

Инаку мој совет симни free верзија на антивирус Comodo firewall и инсталирај MalwareBytes, последново не го ставај да ти работи во позадина туку чат пат за скен и ќе немаш гајле.
Ако немаше разлика од фри и интернет секјурити ќе имаше само фри верзии :D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom