CrookedYoung93
<3 Echte Liebe <3
- Член од
- 27 април 2013
- Мислења
- 295
- Поени од реакции
- 198
http://www.youtube.com/watch?v=wRW01hqM8Z0 Замена за Левагејовски.Што ќе кажете за детево ?
United ne go bara Reus, go baraat Daily Mail, Sun i Mirror, kako i random navivaci koi im veruvaat na ovie zla. Toj tim ima poseriozni dupki za krpenje otkolku dupkata na koja igra Reus. Pozzhttp://www.sportski.mk/junajted-pravi-rekorden-transfer-so-marko-rojs Јунајтед го бара Ројс.
Све кажа Ilumious, не сакав ни за ова да коментирам. Едноставно Ројс моментално е последен играч што би го дал Дортмунд.
Сакаш да кажеш дека крила не се потребни во Манчестер ?
mi se zdosadi vise da pisuvam vo nas fan klub za Reus iskreno ama ajde neka se palat. Znam deka denes za fudbalerive vazi never say never ama Reus najmalce ocekuvam da go napusti Dortmund. A kako vtoro, United nema problem so ofanzivata, ima problem so zadrzuvanjeto na topkata pogotovo koga go nema Carrick i najnovo, Scholes. Moyes ako kupuva zimava ke kupuva veznjak, nema Reus da go kupuva. Ne vikam deka nasive ne se rasprasuvale, znaci normalno e da duskaat, se biva, Reus e fenomenalen i ne znaes koj koga ke ti pritreba ili posaka da si odi, ama ne e toa prioritet.))))
Se, ama poveke treba nekoj na tie pozicii sto gi napomenav. Adnan e odlicen, Young krenal forma zacuduvacki, iako nedovolno. Dobro se igra i bez krila koga Rooney e veznjak taka da moze da se izdrzi. Sredinata e uste pokriticna.Сакаш да кажеш дека крила не се потребни во Манчестер ?
mi se zdosadi vise da pisuvam vo nas fan klub za Reus iskreno ama ajde neka se palat. Znam deka denes za fudbalerive vazi never say never ama Reus najmalce ocekuvam da go napusti Dortmund. A kako vtoro, United nema problem so ofanzivata, ima problem so zadrzuvanjeto na topkata pogotovo koga go nema Carrick i najnovo, Scholes. Moyes ako kupuva zimava ke kupuva veznjak, nema Reus da go kupuva. Ne vikam deka nasive ne se rasprasuvale, znaci normalno e da duskaat, se biva, Reus e fenomenalen i ne znaes koj koga ke ti pritreba ili posaka da si odi, ama ne e toa prioritet.))))
Сакаш да кажеш дека крила не се потребни во Манчестер ?
Геце се вклопи веќе, почнува да ја игра лажната 9ка како што ја замислува Гуардиола. Повеќе проблеми гледам тука за Лева кој ќе дојде летото, оти не може ко во Дортмунд да си дозволи зицери како годинава. Баерн е, кој играчи само таму не успеале, плус минус Лева ништо не им менува. А за Гундоган има некој сличности со Шахин, иако мислам дека Гундоган е далеку подобар и нуди многу повеќе од Шахин. Сепак е млад и има проблеми со повреди. Ако го стегне пак грбот прашајне е дали може да се врати оти не секој клуб е стрпелив како Дортмунд. Читам Реал е заинтересиран, така кажал таткому и знајш како е кај Турцине, штом татковците се умешаат тие одлучуваат. Примери: Шахин, Озил и сега ГундоганЈас на Кагава му давам максимум година дена до враќањето негово во Дортмунд, ко Сахин. Сепак се покажува точно тоа што се збореше и за Сахин додека беше во Реал дека режимот на Клоп е таков што мали се шансите играчите да се вклопат во друг и да фатат константност. Ќе видиме како ќе биде и со Гетце.![]()
Јас на Кагава му давам максимум година дена до враќањето негово во Дортмунд, ко Сахин. Сепак се покажува точно тоа што се збореше и за Сахин додека беше во Реал дека режимот на Клоп е таков што мали се шансите играчите да се вклопат во друг и да фатат константност. Ќе видиме како ќе биде и со Гетце.![]()
Se iznajal den pred utakmica ko da nema utre i mu go pumpale stomakot da go iscistat. Ne e zdrav.Јас на Кагава му давам максимум година дена до враќањето негово во Дортмунд, ко Сахин. Сепак се покажува точно тоа што се збореше и за Сахин додека беше во Реал дека режимот на Клоп е таков што мали се шансите играчите да се вклопат во друг и да фатат константност. Ќе видиме како ќе биде и со Гетце.![]()