Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Луѓенца, јас сум на диета, не пијам алкохол, ни сокови, а треба да движам, така да седенки по кафичи не ми одговараат многу. Да не должам, има ли заинтересирани за да одиме на Paint ball, да се попукаме малку? :D

@Kaiser
Дали постои опција самите да си донесеме оружје ?

N

NikolaMKD91

Гостин
Ќе биде јако да организираме паинт балл битка на идеолошки разлики . Анархисти вс националисти, либерали вс конзервативци . Доста само со зборови битки биевме, дајте нешто пореално да ги згазиме атеобудистите. :D :D

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Ќе биде јако да организираме паинт балл битка на идеолошки разлики . Анархисти вс националисти, либерали вс конзервативци . Доста само со зборови битки биевме, дајте нешто пореално да ги згазиме атеобудистите. :D :D
бива ли еден на еден борење? еден мерак ми прави да го свиткам:D
пеинт бол? јас сум ЗА

A

AnFem

Гостин
Во тој случај ќе морам да си го земам и Тарзан со мене... Не бива сама да играм. :icon_lol:

M

Muranyi

Гостин
Каде има пеинтбол во Скопјево? Тој кај рампа во Кисела Вода?
--- надополнето: 24 декември 2013 во 21:00 ---
Дали постои опција самите да си донесеме оружје ?
Прегризи јазик ќе те прочита форумскава алкаеда ќе ти доат со елечиња и калаши стварно. Играј си ти со ѓаволот,ај ај.

S

StormRage

Гостин
Каде има пеинтбол во Скопјево? Тој кај рампа во Кисела Вода?
--- надополнето: 24 декември 2013 во 21:00 ---

Прегризи јазик ќе те прочита форумскава алкаеда ќе ти доат со елечиња и калаши стварно. Играј си ти со ѓаволот,ај ај.

За калаши се набавуваат, ама да не се избаци eMilanist од некаде со 500 ножа во него, кај ќе бегаме тогаш :D
Иначе ја благе везе неам кај има пеинтбол, одамна се договарам со сите и со никој да отидам :) така да, дај да организираме нешо :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Пеинт Бол у Драчево дури на пролет отвараат. Ласер Таг можно е да работат и зимава ама треба да им се јавиме на тел и да договориме термин.

Со Ласер Таг нема модрици така да безбедно е и за женски а и за тие со послаба физичка спремност, така да можеме месецов да се пробаме у живо :D.

Би требало да сме барем 3 на 3 да има смисол ама подобро да сме повеќе :) .

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Ако сериозно организирате пеинтбол, се пријавувам ако има место/ Да се пукаме малце :D

D

Daedalus

Гостин
Кој е за постбожиќна собиранка? Да си честитаме празници и бутур? :P

Kajgana Shop

На врв Bottom