A
AnFem
Гостин
Ќе к'цкаш!нешо ногата ме боли али радо би дошол
Ќе к'цкаш!нешо ногата ме боли али радо би дошол
уживај, многу сум поподвижен од шо изгледам...Ќе к'цкаш!
Дали постои опција самите да си донесеме оружје ?Луѓенца, јас сум на диета, не пијам алкохол, ни сокови, а треба да движам, така да седенки по кафичи не ми одговараат многу. Да не должам, има ли заинтересирани за да одиме на Paint ball, да се попукаме малку?
@Kaiser
Ќе биде јако да организираме паинт балл битка на идеолошки разлики . Анархисти вс националисти, либерали вс конзервативци . Доста само со зборови битки биевме, дајте нешто пореално да ги згазиме атеобудистите.
бива ли еден на еден борење? еден мерак ми прави да го свиткамЌе биде јако да организираме паинт балл битка на идеолошки разлики . Анархисти вс националисти, либерали вс конзервативци . Доста само со зборови битки биевме, дајте нешто пореално да ги згазиме атеобудистите.
Во тој случај ќе морам да си го земам и Тарзан со мене... Не бива сама да играм.Ќе биде јако да организираме паинт балл битка на идеолошки разлики . Анархисти вс националисти, либерали вс конзервативци . Доста само со зборови битки биевме, дајте нешто пореално да ги згазиме атеобудистите.
samo za zitelite na aracinovo, jazince, matejce, gjilane, radusa, lipkovo i mala recica. site ostanati mora da iznajmat (strav od retko koristenje , se plasat da ne ti zakoci na sred bitkaДали постои опција самите да си донесеме оружје ?
Прегризи јазик ќе те прочита форумскава алкаеда ќе ти доат со елечиња и калаши стварно. Играј си ти со ѓаволот,ај ај.Дали постои опција самите да си донесеме оружје ?
Каде има пеинтбол во Скопјево? Тој кај рампа во Кисела Вода?
--- надополнето: 24 декември 2013 во 21:00 ---
Прегризи јазик ќе те прочита форумскава алкаеда ќе ти доат со елечиња и калаши стварно. Играј си ти со ѓаволот,ај ај.
Laser tag е за пички! Нели кајганџии?одете на laser tag у парк, шо.