Анкетно прашање: Колку сте спремни да платите?

• Креатор на темата Креатор на темата Muki-20
  • Време на започнување Време на започнување

Колку би платиле за шпорет за готвење, кое не е на струја ниту пак на плин?

• Од 15.000 до 20.000 ден

Гласови: 25 55,6%
  • од 20.000-25.000 ден

Гласови: 11 24,4%
  • повеќе од 25.000 ден

Гласови: 9 20,0%

• Вкупно гласачи
    45
Beric Dondarrion што се збуни, да не ја згреши ТЕМАТА, или можеби си љумоморен на изумот или планираш уште пред моето започнување да шириш негативна пропаганда??

Знаеш како се основа БИЗНИС, и како БИЗНИСОТ може да просрерира?? Кога ќе ги реализираш барањата на ЛУЃЕТО, и ќе ги утврдиш нивните барања за да му се реши нивниот проблем, а ПРЕТПРИЕМАЧОТ ќе го довде решението до ЛУЃЕТО а со тоа ќе ги решат нивните потреби.

Затоа модераторите на овој подфорум, ги молам да ги избриши сите ОФ-Топик коментари.

Поздрав и се најубаво

Beric Dondarrion што се збуни, да не ја згреши ТЕМАТА, или можеби си љумоморен на изумот или планираш уште пред моето започнување да шириш негативна пропаганда??

Знаеш како се основа БИЗНИС, и како БИЗНИСОТ може да просрерира?? Кога ќе ги реализираш барањата на ЛУЃЕТО, и ќе ги утврдиш нивните барања за да му се реши нивниот проблем, а ПРЕТПРИЕМАЧОТ ќе го довде решението до ЛУЃЕТО а со тоа ќе ги решат нивните потреби.

Затоа модераторите на овој подфорум, ги молам да ги избриши сите ОФ-Топик коментари.

Поздрав и се најубаво

Во врска со изумот (ако се работи за изум).
Ја сакам да успее и мамата да им ја е.еме на гомната од ЕВН. За тоа нема збор.

Но, друго е поентата. Како очекуваш со ладна глава да им продаваш печки на истите кои изгубија деца, чии убијци сесрдно ги браниш. Како можеш во еден форум да ги браниш сите починители на дела врз Христијани, без разлика колку ни да се грозоморни и без разлика колку и да има докази, и без разлика колку и да се противи тоа моралот и етиката, да глумиш форумски АлЗавахири, а ете во друг форум, истите тие кафири очекуваш да те гледаат како претприемач, бизнисмен кој има да им понуди нешто како муштерии.

Во врска со изумот (ако се работи за изум).
Ја сакам да успее и мамата да им ја е.еме на гомната од ЕВН. За тоа нема збор.

Но, друго е поентата. Како очекуваш со ладна глава да им продаваш печки на истите кои изгубија деца, чии убијци сесрдно ги браниш. Како можеш во еден форум да ги браниш сите починители на дела врз Христијани, без разлика колку ни да се грозоморни и без разлика колку и да има докази, и без разлика колку и да се противи тоа моралот и етиката, да глумиш форумски АлЗавахири, а ете во друг форум, истите тие кафири очекуваш да те гледаат како претприемач, бизнисмен кој има да им понуди нешто како муштерии.
Целта е токму да ги задоволиме идните клиенти, од големата потрошувачка на електрична енергија. А што се однесува до корисниците на шпорет на плин да им помогниме да излезат од стравот кој секојдневно им се јавува од недај боже експлозија на плинската боца.

Што се однесуваш до случаевите, јас НЕ МОЖАМ ДА ПРИФАТАМ никакво обвинување без докази. Ако беше како што велиш ти тие обвинети треба наеднаш да се осудени и нека си ја одлежат затворската казна и уште поголема. Но како можеме даобвинуваме некого кога и самиот суд нема доказ за да ги обвине. МЕ РАЗБИРАШ попросто не можам да ти објаснам.

Алах може ке му дава енергија, па типов смислил начин како истата да ја претвори во топлинска енергија..

Барем да кажеше на што гориво ке работи, ако ништо друго.
Можеби на нуклеарно гориво е.

Целта е токму да ги задоволиме идните клиенти, од големата потрошувачка на електрична енергија. А што се однесува до корисниците на шпорет на плин да им помогниме да излезат од стравот кој секојдневно им се јавува од недај боже експлозија на плинската боца.

Што се однесуваш до случаевите, јас НЕ МОЖАМ ДА ПРИФАТАМ никакво обвинување без докази. Ако беше како што велиш ти тие обвинети треба наеднаш да се осудени и нека си ја одлежат затворската казна и уште поголема. Но како можеме даобвинуваме некого кога и самиот суд нема доказ за да ги обвине. МЕ РАЗБИРАШ попросто не можам да ти објаснам.

Ако ти треба дизајнер, пиши ми по ПП...

На каури работи. Ги наоѓаш покрај езеро пет(препорачливо)-шест души и ги ставаш во печката.

Шојма тогаш да го патентира, веќе го патентирале нацистите.
Но да оставиме да се доискажи, можеби човекот има нешто што стварно вреди.

Шојма тогаш да го патентира, веќе го патентирале нацистите.
Но да оставиме да се доискажи, можеби човекот има нешто што стварно вреди.

Разликата помеѓу нацистичкиот и вехабистичкиот патент е во тоа што во вехабистичката печка каурите живи се фрлаат да им се слушаат лелеците и криците.

Начинот на работа ќе биде презентиран но чекам да се осигурам од копирање и превземање на бизнис идејата. Нормално и вие да сте на мое место истото би го направиле и вие. ;)

П.С/ Ги молам модераторите сите коментари кои не се во склоп со темата, а ги насочуваат со тема која е многу одамна да бидат избришани, а таму нека дебатираат за тоа што мислат. Ви благодарам на разбирањето!!

Абе ова се несаглам било,од каде до каде го дотеравте муабетов БРЕ ТАЛЕНТИ :pos:
На некои тука му смета тоа што сум Муслиман, но јас сум горд што сум муслиман, како што е горд и секој христијанин да биде христијани.

Ако на некои тука му смета тоа што сум Муслиман, нема да ме спречи да им помогнам на сите луѓе во Македонија а се надевам дека и пошироко за нивната безбедност и ниски трошоци.

Поздрав и се најубаво!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom