Балкански X Factor

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.127
Za prv pat gi gledam nastapive(sekako osven na Daniel koj nemase teorija da go izbegnis) i od nekade ovaj Percoli poznat... si go vrakjam filmot i mi tekna deka letoska eden go imitirase na Colic na Knez Mihajlova, gi zagledav i drugive nastapi na Percola i da ti bil istiot...nesudeniot sin na Colic. I nekako mi e milo so ispadnal. I za toj rokerot mi e milo so ispadnal, mislam roker si i se prijavuvash na x factor. Nelogicnost do beskraj. Si go prodavash talentot vo shou koe e aktivno 2 meseci i za brzo zaboraveno,i vo koe odnapred znajs deka nemat da uspejs. Nesto slicno ko da se boris za promena kon podobro vo drzavava :icon_lol:.
--- надополнето: 20 декември 2013 во 04:42 ---
Што би дал ја да пеам у некое кафанче вака :rolleyes:
Koj ne bi za nova godina Riki, koga ke se setis deka ako ne pejs ke plakjas 2000 denari so vkluceni 3 pijacki i edna sharska :icon_lol:.

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Од овој Стефан може нешто да биде супер и кариера ако продужи.Останатите ми беа досадни и просечни..
Иначе прв пат гледав пред некој ден, зашто досадни се веќе со сите тие шоуа аудиции по мене..

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Перчоли заслужи да влезе, Милош оној бомбастичниот и така и така, имаше добра изведба последниот пат.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.033
Поени од реакции
8.352
За овие што одпаднаа имаше гласање ,и знае некој што се случи со отпаднатите ? или пак уште има гласање ?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Добро што е со изборов на песниве?:facepalm: Многу некако чудни песни им даваат да пејат, како да не можат да се докажат некако. Некои од песните би ги слушала по дома, ама не се да им ги дадеш на луѓе у натпревар побогу.

Дечково дипломиран тромбонист... човеееечеееее... лудило, мора да пројде!:cuc:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
пишете овде кој од нашите ќе помине не сум дома оти

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
:eek: ----> Додека го слушав и гледав Даниел. Плус многу ми се допаѓа што кога пее на англиски, ги довршува ( докажува) зборовите, не ги остава да лебдат во воздух.

А

Атомската мравка

Гостин
Кајмакоски одличен и денеска, кога пее на англиски едноставно нема промашај

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Даниел има светски X фактор не балкански што би рекол Зелко :D

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Даниел знае да пее, тоа не го оспорувам.
Како ја испеа од Бруно Марс, не ми се допадна.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Даниел знае да пее, тоа не го оспорувам.
Како ја испеа од Бруно Марс, не ми се допадна.
Не е поентата да го испее Бруно Марс, туку неговата песна. Баш поентата е да ја прилагоди песната на себе и тоа го направи. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom