Андроид Забавни Апликации и Игри

• Креатор на темата Креатор на темата Shteff Mathers
  • Време на започнување Време на започнување
Распоред на часови - еве ви нешто од мене, би требало да им користи на основците и средношколците. Во опциите може да си подесите почеток на прва/втора смена, траење на часови, одмори и уште некои опции. Ако ви се допаѓа - rate it. :)
--- надополнето: 18 декември 2013 во 23:40 ---
Распоред на часови - еве ви нешто од мене, би требало да им користи на основците и средношколците. Во опциите може да си подесите почеток на прва/втора смена, траење на часови, одмори и уште некои опции. Ако ви се допаѓа - rate it. :)

Џабе ти се тие апликации,не спуштај ништо.

Намали брајтнес.
Исклучи 3G и GPS.
Кога немаш потреба и wifi угаси.

Па што ќе му е смартфон ако исклучи се ?? :) Не знам дали си чул за Greenify и не е за џабе.
--- надополнето: 19 декември 2013 во 01:06 ---
Најдобра апликација за вековита батерија? :D

Најдобра е оваа, но треба да ти биде рутиран телефонот. :)

Па што ќе му е смартфон ако исклучи се ?? :) Не знам дали си чул за Greenify и не е за џабе.
Dzabe e sepak.
Zoshto da spushtam takvi aplikacii koga samiot telefon ima power saving mode ili task manager?
Imam zabelezano deka od takvi aplikacii stvarno secka po malce,bilo koj smartphone.
Greenify nemam koristeno pa nemozam da komentiram,mozda ne e dzabe :).
Edinstveno shto koristam e Clean Master i smetam deka e edna od najdobrite i najkorisni aplikacii. :)

Sent from my Samsung Galaxy Note 3

Dzabe e sepak.
Zoshto da spushtam takvi aplikacii koga samiot telefon ima power saving mode ili task manager?
Imam zabelezano deka od takvi aplikacii stvarno secka po malce,bilo koj smartphone.
Greenify nemam koristeno pa nemozam da komentiram,mozda ne e dzabe :).
Edinstveno shto koristam e Clean Master i smetam deka e edna od najdobrite i najkorisni aplikacii. :)

На Samsung, да има, но на другите брендови нема, ни јас не користам ништо друго освен App Cache cleaner. Ние сме заштитени во тој поглед. Но има телефони каде батеријата едвај трае еден ден, па сега ти види. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Кај мене на Нексус 4 батеријата траеше 1 ден едвај. Сега со новата надградба на 4.4.2 со истата работа 2 дена терам.

барајте Stickman Soccer. Навидум ретардирано фудбалче ама зараза невидена. По некое време станува ептен лесно да победуваш :)

барајте Stickman Soccer. Навидум ретардирано фудбалче ама зараза невидена. По некое време станува ептен лесно да победуваш :)

Хахахахахаххахааххаха многу отидено е фудбалчево :D

Хахахахахаххахааххаха многу отидено е фудбалчево :D
не да е ама заразно е, вчера два саата сум се оставила, само мене ми бега палецот кај движењето :D

Za GTA San Andreas treba root za da se spushti?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom