GhostLeader
ONE OVER ALL
- Член од
 - 20 април 2010

- Мислења
 - 2.473

- Поени од реакции
 - 643

Најтажно од се е што ти никако да излезеш од 54та година. Дали има потажно од тоа?
Најтажно од се е што ти никако да излезеш од 54та година. Дали има потажно од тоа?
Има,твојата споредба на 54та со 2013/14... ако се тргне само еден дел од човечката историја а тоа е Студената Војна ќе видиш дека светот во 1954та беше 1000000000 пати поубаво место за живеење,сите работеа,беа среќни,можеа да купат што сакаат,да идат на одмори,додатни плати,платени одмори,к-15,здраво опшество без хомосексуалци и неморалности.. сега еве ти ја твојата супер 2013та... 90% од светот нема леб да јаде,не примаат редовни плати а што е да зборам за платени одмори,к-15,војни и дрога на секој агол,педери,курви и лезбејки на секој чекор,за неморалот што е поголем факт од постоењето на воздухот... уживај во твојата агонична 2013та.. само нешто со грчевита депресија ви е годинава/годиниве..

гледаш сега кој е фрустиран ? твоите комплекси за ниски вредности а уште помала интелегенција сакаш да ги преточиш врз мене и навреда кон моето семејство.И сега јас треба да ти речем ДА БЕШЕ МАЈКА ТИ ПАМЕТНА НЕМАШЕ ТИ ДА БАРАШ ГЕНИЈАЛЕЦ ДА ТЕ ЗАБРЕМЕНИ ? ако приметуваш нема да го спомнам тоа,затоа што се однесувам со почит спрема било кого и имам култура.Не се навредив од тоа што не сум во потенцијалните оплодувачи,знаеш ли зошто ? затоа што тебе не би те забременил па точно да си престолонаследничка на тронот на Англија (онаа принцезата што роди сега брзо),попрво од земја ќе ја лупнам спермата 
 ти го спомнав затоа што ти се најде не случајно на темава овде,типично гледаш,ќе ве скине некое ЛОШО МОМЧЕ и после барате ДА ВЕ ЗАБРЕМЕНИ ВИСОКОИНТЕЛЕГЕНТЕН зошто ? па ниски вредности и огромни комплекси 
 Морав