Ја бомбардиравме Србија со осиромашен ураниум - од рак ќе умрат уште 10,000 луѓе

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Јавна тајна е што се одма палите требаше да се палите кога беше бомбардирањето а не сега него шупчето го дадовме под наем.Како што беше за Косоварите што дојдоа кога ги пуштивме и кога интервенираа во Арачиново 2001 со изнасање на учките со автобуси без употреба на сила.Исто што е Јавна тајна дека УЧК е формирана во Македонија 90-ти години кога Киро беше помилувал еден албанец само сега никој не смее да писне
УЧК е формирана во Хрватска

chipicaoo

unknown
Член од
11 септември 2011
Мислења
763
Поени од реакции
873
Секој си верува на некој и на некои податоци само ми е криво што се ограничува на нив и целосно останува со нив без да истражува а Васко ако е извор за информација маф работа не ни гине.Како што беше таа негова фамозна Кучиња на војната и многу други.Истражувај ке видиш многу работи и ке се зачудиш што се има дешавано по МК

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Секој си верува на некој и на некои податоци само ми е криво што се ограничува на нив и целосно останува со нив без да истражува а Васко ако е извор за информација маф работа не ни гине.Како што беше таа негова фамозна Кучиња на војната и многу други.Истражувај ке видиш многу работи и ке се зачудиш што се има дешавано по МК
Јас знам од луѓе што биле во УЧК и ми кажале,а ова ти го дадов дека се знае и официјално од повисоки преставници,и плус он интервјуира основачи,идеолози на УЧК.Така да Хрватска е таа.

chipicaoo

unknown
Член од
11 септември 2011
Мислења
763
Поени од реакции
873
Јас знам од луѓе што биле во УЧК и ми кажале,а ова ти го дадов дека се знае и официјално од повисоки преставници,и плус он интервјуира основачи,идеолози на УЧК.Така да Хрватска е таа.
Да специјално на тебе некој ке ти доверува работи случајно да не знаеш кој го има убиено Кенеди или пак што беше у Рузвел можда и знаеш за Анлантида пошто гледам имаш јаки луѓе а за Васко и негови интервјуа молим ти се тргни ги настрана.Така да појма немаш и не збори глупости не за друго ке си се поругаш не некое друго место

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Да специјално на тебе некој ке ти доверува работи случајно да не знаеш кој го има убиено Кенеди или пак што беше у Рузвел можда и знаеш за Анлантида пошто гледам имаш јаки луѓе а за Васко и негови интервјуа молим ти се тргни ги настрана.Така да појма немаш и не збори глупости не за друго ке си се поругаш не некое друго место
О Кенеди кај живееш ти ? што има тајно во тоа ????????? тие на власт се па за кај биле формирано дошло.. oh god !

chipicaoo

unknown
Член од
11 септември 2011
Мислења
763
Поени од реакции
873
О Кенеди кај живееш ти ? што има тајно во тоа ????????? тие на власт се па за кај биле формирано дошло.. oh god !
Па сам си се местиш и тврдиш некои работи за кои појма немаш
немам намера да се расправљам со неразбран и тврдоглав и да објаснувам поздрав(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom