Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Ако учиш , не елиминаторен , свети елиминаторен нека ти дадат немаш гајле.

Тие муабети што ги зборат батали ги , и гледај за себе . Имаше и муабети дека девојките со мрсни коси одат на полагање само да не им даде елиминаторен. Нема врска тоа , извежбај збирка и положуваш .

Среќно ! :)

Што ви е, има глупачки што веруваат во тие измислици....

Лани една девојка беше ко вампир бледа, мрсна на полагање (прв колоквиум) а на предавање идеше нашминкана, издотерана како за во дискотека, уште постојат такви дегени што веруваат. Нема елиминаторни - не верувам во тоа, ако не се знае да се реши значи не е доволно вежбано. И јас одев кај Баже и втор колоквиум ми беа претешки задачите, но ете точно ми беа решени и кредитот и влогог но чичко Драге не ме пушти, кога отидов на увид само ми ја ишкртал задачата заради која тој вика иако има точен резултат не е по вистинска постапка решена па ме прашуваше од кај сум го добил решението. По има шанси да не те пуште ради тоа што тој така сака во тој момент него да ти даде елиминаторен.

Па и тоа за шестар систем (n)

A Трговско за втор колоквиум од скрипта и прашања доста е ??
Зашо за повеќе нема време :(

:D

Јас така учев (само скрипта) и си пројдов а едни ги слушав збореа некоја им викала учете од книга, таа паднала, овие прошле :D

Само презентации и доволно е :D
Тоа од општа култура, срамота е да го паднеш :D

nekoj da kaze dali po finansisko smetkovodstvo obicno ljubisha namaluva granica na vtor kolokivum ili dali treba da se ima odreden broj poeni od 2ta kolokviuma ili nema nisto od toa ??

Некој да каже нешто за вториот колоквиум ФПИ, какви се отворените прашања?
За што има најмногу прашања, дека делов за осигурување и инвестициони фондови е многу досаден. :icon_lol:

Исто ако некој се сеќава каква беше бодовната скала по макроекономија ?

Абе трговско читам по фб викаат за втор колоквиум освен чек не требало и за хартии од вредност општото, акции и обврзници. Други викаат само за чек не требало, што е точното сеа?
Само презентации и доволно е :D
Тоа од општа култура, срамота е да го паднеш :D
Јас така учев (само скрипта) и си пројдов а едни ги слушав збореа некоја им викала учете од книга, таа паднала, овие прошле :D

Абе трговско читам по фб викаат за втор колоквиум освен чек не требало и за хартии од вредност општото, акции и обврзници. Други викаат само за чек не требало, што е точното сеа?

Ја а разбра дека индустриска сопственост не требала,хартии од вредност не требале,за чек требало само разликата меѓу меница и чек. За меница требало :D

Во презентациите нема ништо за ова што си набројал колега, најверојатно не треба. Од чек само сличности и разлики со меница треба :)

nie sto sme prva godina nemame pojma kako i koga se zaveruva semestar :) ve molam objasnete

nie sto sme prva godina nemame pojma kako i koga se zaveruva semestar :) ve molam objasnete

Има време до тоа.
Ќе има објавено детално на страната.
Иначе ќе биде некаде после Јануарската испитна сесија

Луѓе здраво.Сакам да ве прашам и да ве замолам ако сте во можност да ми помогнете...Се работи за семинарска работа , тема Фискална политика на Република Македонија ( инструменти и цели ).Па ако некој е во можност да ми помогни нека ми пиши во инбокс или на мејл mikiohrid@live.com . Ве молам луѓе , фала ви многу.:)

Што учите/спремате за втор колоквиум осн. на сметководство ? :D

Скрипта, прашања има ли нешто скратено ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom