A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Ja би се фокусирал на кабелската тоес програмата ... интернетот им е добар , најефтин, најквалитетен според мене и тоа е тоа за парите ... за 1000 денари имам 20 мега доунлоуд интернет неограничен, дигитална сосе 130 канали,аналогна,бесплатен телефон ... имам другар во Белгија каде плаѓа слично за 50 евра .... најниско можда 35 евра ... така шо би им идел со базука и би ги рушел ... за кабелскатата ...

Ja би се фокусирал на кабелската тоес програмата ... интернетот им е добар , најефтин, најквалитетен според мене и тоа е тоа за парите ... за 1000 денари имам 20 мега доунлоуд интернет неограничен, дигитална сосе 130 канали,аналогна,бесплатен телефон ... имам другар во Белгија каде плаѓа слично за 50 евра .... најниско можда 35 евра ... така шо би им идел со базука и би ги рушел ... за кабелскатата ...
Слабо стојат со филмски програми .Имаат класика некои TV1000 и такви некои ,гледам по другите кабловски имаат OSN,Cinema инт .

:гомце: - И се ё објаснето...
Имам ненормален аплоуд ,а даунлоуд 0 . На торент до пред тоа одвај 50 кб аплоудував вчера гледам гледам сидувам еден филм имам 130 аплоуд ? WTF ?

Имам ненормален аплоуд ,а даунлоуд 0 . На торент до пред тоа одвај 50 кб аплоудував вчера гледам гледам сидувам еден филм имам 130 аплоуд ? WTF ?

Да им се јавиш да им кажеш ќе ти речат од смогот е. :pos:

Да им се јавиш да им кажеш ќе ти речат од смогот е. :pos:
Ја ако им се јавам нема да дојдат до збор они све ќе им кажам по телефон и ќе им спуштам :D

Ја ако им се јавам нема да дојдат до збор они све ќе им кажам по телефон и ќе им спуштам :D

Не дај да идеш да платиш сметка на некој пункт кога има гужва, од расправии ќе си окапеш додека стигнеш на ред. Знам во СП Планет војна се води некогаш! :vozbud:
Греота за тие што наплаќаат само, не се они криви.

можи некако да се исклучи она lanlogin што ми го дава секогаш кога ќе се контектирам откако ќе снема интернет или ќе се ресетира рутерот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom