- Член од
- 11 декември 2013
- Мислења
- 9
- Поени од реакции
- 1
Здраво. Оваа тема ја имаме на дебата дали затворениците имаат право на збор. Ми требаат ваши мислење. Ви благодарам однапред.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде малку поопширно објасни се. Што подразбираш под “имање право на збор“?Здраво. Оваа тема ја имаме на дебата дали затворениците имаат право на збор. Ми требаат ваши мислење. Ви благодарам однапред.![]()
Јас мислам дека е јасно прашањето. Дали затворениците имаат право на збор. И дали треба да имаат. Се мисли дали треба да се слушаат нивните мислења во врска со некоја тема, за која се опфатени?![]()
Јас мислам дека е јасно прашањето. Дали затворениците имаат право на збор. И дали треба да имаат. Се мисли дали треба да се слушаат нивните мислења во врска со некоја тема, за која се опфатени?![]()
Здраво. Оваа тема ја имаме на дебата дали затворениците имаат право на збор. Ми требаат ваши мислење. Ви благодарам однапред.![]()
Значи вака.Се мисли дали имаат збор во општеството. На пример ако се бира премиер во државата дали треба да имаат право глас. Ако се донесува некоја одлука со која се тие поврзани дали треба да се слушаат гласовите на слободните граѓани или пак гласовите на затворениците. Или попросто кажано дали треба да се почитуваат нивните мислења, нивните ставови...
Губиш деловна способност коа си у затвор.
Не губиш деловна способност кога си во затвор.
Значи вака.Се мисли дали имаат збор во општеството. На пример ако се бира премиер во државата дали треба да имаат право глас. Ако се донесува некоја одлука со која се тие поврзани дали треба да се слушаат гласовите на слободните граѓани или пак гласовите на затворениците. Или попросто кажано дали треба да се почитуваат нивните мислења, нивните ставови...